...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kreatyna nierozpakowana, jak ze sklepu, tyle że cena niższa, bo kupiłem 2 jednak na cykl mi wystarczyła jedna, a cykl robie nie częsciej jak raz na pół roku
...
Napisał(a)
Raczej za mało, ew. jeżeli skończyłąby się aukcja i nie sprzedałbym jej za te 40 zł, może sie zastanowie nad zejsciem z ceny ale nie o połowe bo praktycznie 20 zł mniej bym za nią dostałw tym przypadku co mi proponujesz
...
Napisał(a)
możesz wysłać listem poleconym(a nie paczką) w kopercie bombelkowej za 4zl
ok zaczekam
ok zaczekam
...
Napisał(a)
Tyson przemyślałem twoją oferte i jest dla mnie niezadawalająca sorki ale w ten sposób dostane ok 20 zł na rękę za 300g gram kreatyny prolaba, wole sobie zatrzymac i zjeść za pół roku, wystawiłem ją jeszcze raz na allegro tym rqzem od 35, jak nie pójdzie teraaz to zostawiam ją sobie na następny cykl, pozdrawiam
http://www.allegro.pl/item91236484_prolab_creapure_mega_cena_szybka_aukcja_bcm.html
http://www.allegro.pl/item91236484_prolab_creapure_mega_cena_szybka_aukcja_bcm.html
...
Napisał(a)
Data ważności 31.08.2007
po co sprzedawać za marne pare zł nie lepiej zostawić?
po co sprzedawać za marne pare zł nie lepiej zostawić?
trening -> ból -> rozwój
...
Napisał(a)
Akurat potrzebowałem troche pieniędzy a mono jak wziąłem teraz to pewnie nastepny raz wezme za jakieś półtora roku, a co pół roku sobie będę brał jakiś stack,taki już mam system :), może akurat tym razem uda mi sie na wakacje na xpanda uzbierać, Ktoś z forum już mi sie odezwał na maila z poważną propozycją, ale jesli nie sprzedam jutro, to fakt lepiej ją zostawic, bo i tak pieniądze na weekend potrzebowałem :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!