Szacuny
64
Napisanych postów
1816
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
31219
ja nie rozumiem dlaczego usunięto mój post . po pierwsze to powinno sie banować takich ludzi za zkładanie takich tematów w stylu czy jak bede jadł to zgrubne a jak nie to nie zgrubne tylko schudne ... i jeszcze mnie banem bedzie straszył za wypoiwiedz która miała na celu uświadomienie człowiek który zadaje głupie pytania jeżeli takie sie zadaje to raczej niech sie za to nie zabiera
2 kroki w przód jeden w tył i tak do usranej śmierci
Szacuny
139
Napisanych postów
18684
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
117415
ze skutków ubocznych jest wydalanie zwiekszonej ilosci kreatyniny(nieaktywnej formy) z moczem wiec moze wyjsc na badaniach moczu jako dolegliwosc nerek ale nie ma sie co obawiac i trzeba powiedziec ze suplementujemy sie kreatyną.
jesli nie ma zmian w diecie i jest konsekwentnie trzymana to nie ma zadnych spadkow po odzywkach, zadnych czy to kreatyna czy co innego.
Szacuny
11
Napisanych postów
499
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4368
ja napoczatku brania keatyny (Olimp mega caps) troche mnie wysyfiło ale troche , po kilku dniach zeszło wszystko i teraz jest elegancko. Zadnych skutkow ubocznych nie mam. Te syfy na poczatku to pewnie był lekki szok dla organizmui taka jego reakcja.
p.s tych syfow sie bałem wiec na poczatku 5 dni lecialem na 2 tabletkach dziennie w DN i 4 w DT, potem juz na 4 w DN i 8 w DT.
Szacuny
0
Napisanych postów
53
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
78
Zwisa skora? :)?
Chodzi mi o to czy jak cwicze bez niczego odzywek i zadnych supli to czy jak skoncze trening to beda miesnie takie same jak gdybym bral kreatyne i tez skonczyl?