BigBull
...
Napisał(a)
Mam pytanie do tych którzy brali kreatyne w kapssułkach.czy ktos mógłby mi polecić jakąś dobra kreatyne bo nie znam sie akurat na tym.Wchodzi w gre tylko kreatyna w kapsułkach.
BigBull
BigBull
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
"konkurencja" Olimpa z USA z ktora Olimp wojował zdecydowała sie na pokazanie zakładu 'od kuchni' ... czy Olimp odpowie tym samym ?
...
Napisał(a)
Czemy tylko w kapsolkach ??
Jesli sie jush upierasz to kup kreatyne z logiem creapure - Olimp chyba ma kreatyne creapure w kapsolkach - zreszta kup obojetnie jaka byle byla creapure - napewno bedzie OK
NiC Na SiŁę - WsZyStKo MłOtKiEm
Jesli sie jush upierasz to kup kreatyne z logiem creapure - Olimp chyba ma kreatyne creapure w kapsolkach - zreszta kup obojetnie jaka byle byla creapure - napewno bedzie OK
NiC Na SiŁę - WsZyStKo MłOtKiEm
...
Napisał(a)
kreatyna w kapsułkach dobra jest OLIMP !!, ale ja ci polecam żeby była w proszku!!! , tak z logiem creapure
pozDro
K<K<W<A
pozDro
K<K<W<A
...
Napisał(a)
A ja mam dodatkowe pytanie tak przy okazji:) Z czym połączyć kreatyne w kapsułkach? Mam tą z Olimpy, zostało mi 160 tabletek.aha, chciałem brać ją tak:
1.dzień-12 kapsułek
2.dzień-12 kapsułek
3.dzień-12 kapsułek
4.dzień-12 kapsułek
5.dzień-12 kapsułek
6.dzień i tak aż do 30dnia-po 4 kapsułki
razem=160
Może to małe dawki, ale czy nic mi to nie da z tego tytułu?? Jak lepiej sobie to rozłożyć no i z czym jeszcze brać?? Hmm... czekam na pomoc
1.dzień-12 kapsułek
2.dzień-12 kapsułek
3.dzień-12 kapsułek
4.dzień-12 kapsułek
5.dzień-12 kapsułek
6.dzień i tak aż do 30dnia-po 4 kapsułki
razem=160
Może to małe dawki, ale czy nic mi to nie da z tego tytułu?? Jak lepiej sobie to rozłożyć no i z czym jeszcze brać?? Hmm... czekam na pomoc
This world so trife, Your money or Your life
...
Napisał(a)
Szczerze mówiac to polecałbym w proszku :) Odpuść sobie kapsułki wychodzi na to samo a napewno wygodniej wypić niż zreć tyle tablet na raz
FLY*
FLY*
FLY*
...
Napisał(a)
No to mi Fly doradziłeś Chciałem zaznaczyć że mam już tą kreatyne i nie dam jej rybką(bo nie mam rybek) więc może ktoś się już wypowie na ten temat
...
Napisał(a)
eee.. Norysek sory niepisałem do Ciebie, miałem na uwadze to co bylo w temacie skoro juz kupiłes to zjedz po co ma sie marnowac
FLY*
FLY*
FLY*
...
Napisał(a)
No zjem jak tylko coś dokupie do tego. Ale nadal nie wiem co i ile
...
Napisał(a)
FLY*
Poprzedni temat
Czy oplaca mi sie to jeszcze brac ?