nie p******- ZARZUCAJ!!!!
Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA MOJE BŁEDY WYNIKAJĄCE Z BRAKU SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO W DOMU
SPAM http://www.sfd.pl/-t458742.html
...
Napisał(a)
Tak jak w temacie czy zamiast w wodzie albo soku można krete rozmieszac w napoju energetycznym?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
z tego co wiem w napoju energetycznym jest kofeina a niejednokrotnie czytalem ze miedzy spozyciem kreatyny a kofeiny powinna byc przrwa minimum 2-3h bo kofeina utrudnia wchlanianie kreatyny do miesni.
chyba ze chodzi ci o napoj energetyczny tzn weglowodanowy typu dextrojuce czy carbo to owszem mozna a nawt jest to zalecane ;d
pozdro
chyba ze chodzi ci o napoj energetyczny tzn weglowodanowy typu dextrojuce czy carbo to owszem mozna a nawt jest to zalecane ;d
pozdro
...
Napisał(a)
ok dzięki ;] ale co do tej kofeiny to nie wiem jak to jest ale np. w XP:E jest kofeina połaczona z kreatyną wiec jak by to było niewskazane to by raczej niepołaczyli tego;]
nie p******- ZARZUCAJ!!!!
Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA MOJE BŁEDY WYNIKAJĄCE Z BRAKU SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO W DOMU
SPAM http://www.sfd.pl/-t458742.html
...
Napisał(a)
no niewiem w jakich to jest proporcjach i niechce mi sie patrzec ale wiem napewno ze kofeina utrudnia wchlanianie kreatyny i jest zalecane zachowanie odpowiednich odstepow czasowych miedzy przyjmowaniem jednego i drugiego.
...
Napisał(a)
willex zostalo udowodnione ze kreatyna brana nawet naraz z kofeina nic sie nie marnuje.
jeden z forumowiczow wykonal taki test,
pozdro
jeden z forumowiczow wykonal taki test,
pozdro
Train4Life
...
Napisał(a)
hmm a ja bylem przekonany ze jest inaczej. moglbym dostac link do tematu ?
...
Napisał(a)
willex to mit juz dawno obalony...
myslisz ze dlaczego powstaja stacki na bazie Kreatyn i pobydzaczy...
myslisz ze dlaczego powstaja stacki na bazie Kreatyn i pobydzaczy...

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!