Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
670
Wiatam.
Chcialem sie zapytac z czym by tu polaczyc kreatynke Multipowera ??
koncze wlasnie bialko treca i nie wiem co by teraz zapodac:)
jak ktos ma jakies pomysly to prosze o pomoc;]
Szacuny
137
Napisanych postów
22600
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
112308
jeśli jesteś na cyklu masowym, najprawdopodobniej będzie potrzebny tobie jakiś gainer/bulk, np. swg4000, top mass, profi whey czy z droższych monster mass
Szacuny
0
Napisanych postów
126
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1936
zalezy jakie masz braki w diecie. jesli chcesz multipower to kup sobie supergainer (ze 3kg) i wypijac go np. 20-30 minut po treningu (a kreatyne bezposrednio po) i dodatkowo po przebudzeniu. jesli jednak Twoja podaż ww jest na odpowiednim poziomie to mozesz zamaist gainera kupic bialko i spozywac przede wszystkim na noc - rewelacyjny w tym wzgledzie jest nitroprogen treca
Szacuny
0
Napisanych postów
126
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1936
ale chodzi o to ile tego spozywasz!!! musisz wyliczyc swoje zapotrzebowanie kaloryczne i przy treningu na mase dodac jeszcze z 500kcal. jesli nie masz odpowiednio wyliczonej diety to nei bierz sie za suplementy bo tylko kase niepotrzebnie zmarnujesz i sie zniechecisz
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
670
jak narazie robilem sobie cykl nitro 1 & trec 3d protein i efekty sa widoczne :) wiec nie uwazam , zebym zmarnowal kase nie wiem ile jest mi potrzebne kalorii nie chce mi sie szukac tego miernika jem 5-6 posilkow dziennie skladajacych sie z produktow ww.