Szacuny
13
Napisanych postów
1329
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
15844
Hmm...masz rację muszę wybrać się do dermatologa. Zapomniałem dodać bardzo ważną rzecz, iż czasem mi to ropieje, powstają takie drobne zółte punkty. Ostatnio własnie cos mnie nachodzą...Kurcze zdenerwowałem się i muszę zajrzeć do dermatologa i zobaczymy, co usłyszę. A jest jeszcze jedna opcja, czy to możliwe, aby to miało związek z poduszką, generalnie z pośćielą? Często śpie na boku, zastanawiałem się kiedys, czy przyczyna nie tkwi przypadkiem w tym...
Pozdrawiam
"Motywacja jest tym, co pozwala Ci zacząć, nawyk tym, co pozwala Ci wytrwać"
Szacuny
28
Napisanych postów
1704
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
12529
Nie sądzę,żeby to było z tego.Jak już Ci to ropieje to znaczy że są pewnie jakieś bakterie powodujące ten stan.Koniecznie do lekarza,niech to zobaczy.
Powodzenia
Szacuny
35
Napisanych postów
1669
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11256
a co polecilibyście dla męzczyzny 25letniego. Do tej pory smarowałem sie avonem przeciwzmarszczkowym, całkiem fajny krem :) ale teraz mam chęć na coś bardziej firmowego. Co powiecie na to: http://www.allegro.pl/item166390523_eris_men_krem_przeciwzmarszczkowy_50_ml.html Jeżeli ten kremik nie byłby zbyt dobry to prosze o polecenie czegoś firmowego :)
Pozdrawiam
Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
Ja na tą chwile moge polecić dwie firmy które raczej nie zawodzą ... Dax cosmetics oraz AA oceanic ... osobiście uważam że AA balsam po goleniu jest o niebo lepszy od Nivei i w kremach jest tak samo ... Matująco nawilżający kremik na dzień jest świetny ... skóra jest matowa szybko sie nie przetłuszcza i dobrze nawilża ...
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
Nom vichy to całkiem niezły wybór ... są jego 3 rodzaje dla Ciebie naturalnie ten dla młodszej cery z vit. C itp... Dobre kremy są również Dermiki sam stosuje i moge polecic a mam wiek zblizony do Twojego wiec pasowac powinien ...
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
Szacuny
5
Napisanych postów
267
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2404
http://www.nivea.ie/frameset.php - ja polecam z nivea, najlepsze przynajmniej dla mojej skory... Po nawilzaczu tej marki czuje jakbym walnal sobie zimna wode na twarz i czuje to przez dlugi czas. Testowalem nawilzacz z zel Hugo Boss i 0 wrazen, kasa w bloto, mialem krem Clinque for Men, troche lepiej, ale nie to co nivea... i mialem z seri loreala, tez kicha no i krem clarins for men, fajny, tyle ze drozszy od Nivea, i tej samej jakosci...
ja polacam ZDECYDOWANIE linie nivea. Dobra jakosc w dobrej cenie :D Zel do twarzy, krem nawilzajacy twarzy, krem pod oczy, i sztyft ust... (napisalem sztyft, zeby nie bylo ze jakis metro :D )
Pozdrawiam.
...zycie jest za krotkie zeby je przespac ;p
serial do wszytkich gier i softow: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4L4