Od 3 dni mam duszący kaszel i katar. Cały czas wypluwam ze śliną podczas kaszlu żółtą wydzielinę, dzisiaj raz była bardziej czerwona. Co to może być?... Gdy pisałem że podejrzewam raka wszyscy mnie wyśmiewali, a teraz już mam powazniejsze objawy...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przeziebienie, idz do lekarza, przewlekly katar, kaszel w wydzielinie moga wystepowac krwinki czerwone, jednak nie mozna tego bagateliziwac, nie mozna tez wykluczyc zapalenia itp 

...
Napisał(a)
Moja mama wraca do domu dopiero w piątek, a w poniedziałek mam egzaminy gimnazjalne, mogę iść sam do lekarza jak wezmę kartę chipowska?
...
Napisał(a)
Ale czy mnie przyjmą? Dodatkowo jest niedziela, przychodnie pozamykane
...
Napisał(a)
No to wiadomo dziś do przychodni się nie udasz, możesz się udać zawsze na pogotowie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Sa odpowiednie punkty stacjonarne w miastach dla twojej przychodni, pracujace i w niedziele. Jezeli nie mozesz tam dojechac postaraj sie zalatwic dojazd.
...
Napisał(a)
pojadę za tydzień po egzaminach do przychodni, teraz kaszlę ciągle w białą chusteczkę, i nie ma tam krwi, może to był po prostu jednorazowy incydent? Dostałem wtedy naprawdę mocnego ataku kaszlu, ogromna ilość żółtej wydzieliny
1
...
Napisał(a)
prawdopodobnie albo sezonowa infekcja albo jakieś zapalenie.
jeżeli żółta wydzielina to zakażenie bakteryjne i będzie trzeba przyjąć antybiotyk
jedz dzisiaj albo jutro do lekarza
Zmieniony przez - lysyleb w dniu 2016-04-10 15:09:37
jeżeli żółta wydzielina to zakażenie bakteryjne i będzie trzeba przyjąć antybiotyk
jedz dzisiaj albo jutro do lekarza
Zmieniony przez - lysyleb w dniu 2016-04-10 15:09:37
...
Napisał(a)
infekcja bakteryjna i żołta wydzielina, można to zrozumieć, ale skąd się krew wzięła? Martwi mnie to, bo od dłuższego czasu podejrzewałem raka jelita grubego, który daje przerzut do płuc...
...
Napisał(a)
kaszląc podrażniasz drogi oddechowe , gardło i stąd może być krew takie obtarcie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!