Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
14
Witam
Od ok. 2 tygodni mam na penisie niedużą krostę. Sam nie wiem co to jest.
W każdym bądź razie jest twarda, nie boli ani trochę i od dwóch tygodni jest w niezmienionym stanie. Gdy to coś po raz pierwszy zauważyłem chciałem spróbować to wycisnąć jak pryszcza, ale nie udało mi się tego przebić igłą.
Szukałem długo czegoś takiego w internecie, ale identycznego przypadku nie znalazłem.
Podstawowe pytanie: Co to takiego i co z tym zrobić? Czy to może być ropa pod skórą? Nie ukrywam, że zależy mi na jak najszybszym pozbyciu się tego, a do lekarza tak prosto nie jest mi się udać bo mam 15 lat i mieszkam na wsi z dala od wszystkiego... jeśli można więc się obejść bez lekarza to zdecydowanie bym tę opcję preferował.
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348504
Witam
Jeśli ów krosta nie znika to dobrze odbyć konsultację ze specjalistą. Być może jest to trochę krępujące ale w tych sprawach lepiej dmuchać na zimne i mieć pewnośc, że to nic poważnego. Oprócz wzgledow estetycznych i bólu może dojśc do jakiegoś zakażenia, więc lepiej podejśc do sprawy poważnie, tym bardziej że może to uniemożliwić odbywanie stosunków z partnerką. Natomiast bardzo prawdopodobne, że to zwykła krosta, która zniknie sama po kilku dniach. Wiele osób wyciska pryszcze, co w pewnym stopniu przyśpieszy gojenie, jednak moze być to bardzo bolesne, szczególnie w tym miejscu.
Pozdrawiam
1
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
14
Nie mam z tym jakichś specjalnych problemów. Pojedyncze pryszcze jak każdy w moim wieku.
Szfax - stawiasz na ropę? No ok. mogę spróbować jeszcze raz się do tego dobrać, ale poczekam jeszcze na inne opinie.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Nie dobieraj się do tego chcesz aby jakieś zakażenie się wdało, udaj się lepiej do specjalisty na diagnozę. Trochę wstydu u lekarza ale lepiej siusiaka zachować ;)
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
3
Napisanych postów
79
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
270
mi to wylada na ropna krostke. ja jesli mam podobne, ale na buzi to klade na nie kremik cynkoderm 2 , cena ok. 6 zl w aptece. Pomaga jak kilka razy dziennie posmarujesz, wysuszy i powinno byc oki.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Nie wolno ruszać jak się nie wie, kumpel miał jakiegoś syfka na policzku to obie wycisnął, ale z powrotem urosło i już nie chciało wyjść to przebił igła zakażenie się wdało i wylądował u chirurga, a jak się okazało to nie był pryszcz tylko kaszak, a Pietrek130 próbował to igłą przebić, ciekawe czy była sterylna?
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
4
Napisanych postów
89
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5310
ee tam, ja kiedys mialem wieksza, czerwona i bolaca jak cholera, wycisnalem, pobolalo troche, zaczerwienilo sie, przemylem spirytusem, tydzien i po sprawie
oczywiscie nie sugeruje, ze tez masz tak zrobic :D
Zmieniony przez - snorLaXx w dniu 2011-01-15 13:18:37
4
Rośnie biceps, rosną bary, nie poznaje mnie już stary