Szacuny
4
Napisanych postów
299
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8502
Witam
Mam takie małe pytanie .... od małego mam na tricepsach krostki ...wielkości gęsiej skórki i równie gęsto .... wiecie możę co to ?
Ostatnio przykuło to moją ciekawość bo w końcu przydało by sie wiedzieć co sie ma na sobie
Pozdrawiam... z góry wielkie dzięki za odpowiedzi + sogi
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
190
Jak sie wybierzesz do dermatologa, to pewnie powie Ci ze to z jakis problem ze zluszczaniem sie naskorka i przepisze wit B12 czy jakas taka. Btw jak to opalasz to znika? Bo cos mi sie wydaje ze tak.
Szacuny
4
Napisanych postów
299
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8502
Niechce iść do dermatologa bo jakoś specjalnie mi to nieprzeszkadza żeby mu zawracać głowe jakimiś krostkami...[pomyślałem że spytam na forum]
Myślałem że to może skaza białkowa.... ale skoro nikt nie daje takiej propozycji więc pewnie to nie to
Ps: osotanio się troche opalam (nigdy niedbałem o opalenizne) oraz troche nawilżam te miejsca kremami ...i jakby zanikało...(ale niedużo)
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
190
Peeling tez moze pomoc, a takie specyfiki nie sa jakos specjalnie drogie. Np. Sephora do jutra ma fajna ofertne na swoje produkty, bo przy zakupie jednego (peeling ok 38 zeta) marki Sephora drugi dostajesz za friko, a sa to calkiem dobre rzeczy.
Szacuny
16
Napisanych postów
2749
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14835
hehe tez to mam i ponoc to jest jakies standardowe
niby codzienne mycie ostra gabka pomaga, peeling pewnie tez
nie wiem bo nie sprawdzalem
1
Chesz poznac sekret? Nie ma sekretu. Dzieciak byl zszokowany, ta mina sie nie zmienia. Nie wiedzial ze cala informacja
ktorej kiedykolwiek bedzie potrzebowal juz tu jest. Tu i w milionach silowni na calym swiecie. Problem w tym ze prawda
nie jest piekna. Problem w tym ze ten sekret jest nudny i nieciekawy. Sekretem jest wytrwalosc.
The Journey - Animal