Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
467
jak chcecie go troche wizualnie wydlużyć róbcie ludzie młoty ale siedząco i starajcie sie miec caly czas ręke (chodzi mi tu o tą czesc reki z koscią ramieniową czy jakos tak:p -biologiem nie jestem tylko politologiem)przy ciele i skierowana prostopadle do podlogi i w takiej pozycji cwiczcie. wazne jest zeby nie machać całą reka tylko zginać ja w łokciu. uginania z obrotami tez są dobre. ja robie te i te i jeszcze innee ale tamte to nie sa juz na wydluzanie. Niestetu uwarunkowan genetycznych nie zmienicie ale jak wam sie rozrosnie biceps to juz nie bedzie tego tak widac
Szacuny
1
Napisanych postów
19
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
427
Sluchaj cwiczenie mlotkowe w jakims stopniu poprawia Ci dlugosc bicepsu ale nasze miesnie uwarunkowane sa genetycznie i juz jestes skazany na taki a nie inny miesien ale zycze powodzenia narka :)
Szacuny
1
Napisanych postów
19
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
427
master co ty mowisz tak zgadzam sie ze przy cwiczeniu mlotkowym pracuje przedramie ale glownie to cwiczenia na biceps i to cwiczenie bardziej nam wyciaga , rozciaga wlasnei ten miesien.Wystarczy go napiac w pozycji mlotkowej a w pozycji normalnej i widac roznice ze calkiem inaczej nam sie uklada ten wlasnei miesien.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
rób ćwicznia sztangielkami z obracaniem, gdy ręka jest pod kątem prostym w łokciu sztangielka powinna byc ułozona młotkowo a gdy juz wychodzisz z kąta czyli dobijasz to sztangielke przekręcasz na max na zawn. na dole masz przekręconą do wewnątrz. W duzej mierze krótki biceps jest genetyczny. Niektórzy ciwcza nie do konca prostując łokiec a maja długi inni prostuja i maja krótki. Możesz go nieznacznie wydłuzyć robiąc ciwczenia prostujac łokiec do konca, oprocz modlitewnika na modlitewniku nie nalezy do konca i nie nalezy dobijac , ciągłe napięcie
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
krótki biceps to wdł mnie przewaga niż długi, widac jałko itp. Inaczej sie rozrasta długi bardziej na długosc i ciezko mu zrobić wysokość. Krótki natomiast zawsze wygląda wysoko a mięsień idzie w strone przedramienia i sie bardziej uwypukla. Przedstawie Ci na moim starym bicu:0 kilka miechów temu:) oto pierwsze foto