Witam, mam pewien problem i zastanawiam sie czy to po odzywkach. Od paru dni z kalem wydobywa mi sie krew. Czy jest to spowodowane przez branie ich. Aktualnie jem Metapure Zero carb z QNTE + Monster amino + jablczan cm3 z trec + hmb trec. Prosze o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wątpie by była to kwestia odżywek.
Udaj się do lekarza.
Udaj się do lekarza.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Najpredzej masz zylaki odbytu (hemoroidy) i jeden z nich zapewne peka podczas oddawaniu kalu. Wizyta u proktologa nie zawadzi. Idz koniecznie bo im wczesniej zadzialasz tym lepiej.
Odzywki moga zaostrzac stan zapalny. Poza tym trening silowy w przypadku hemoroidow nie jest wskazany, ale gdyby sie ktos tym bardzo przejmowal to silownie bylyby puste - temat wstydliwy moze, ale dotykajacy wiekszosc populacji i to juz od wieku nawet 18 - 20 lat.
Bardziej optymistyczne byloby gdybys jadl buraki ostatnio. Po burakach kal wyglada jak z krwia.
Odzywki moga zaostrzac stan zapalny. Poza tym trening silowy w przypadku hemoroidow nie jest wskazany, ale gdyby sie ktos tym bardzo przejmowal to silownie bylyby puste - temat wstydliwy moze, ale dotykajacy wiekszosc populacji i to juz od wieku nawet 18 - 20 lat.
Bardziej optymistyczne byloby gdybys jadl buraki ostatnio. Po burakach kal wyglada jak z krwia.
...
Napisał(a)
Krwawienie może też być spowodowane zaparciami ale jeśli masz je od kilku dni konieczna jest wizyta u lekarza. Wiąże się to z nieprzyjemnym badaniem odbytniczym ale tylko lekarz powie Ci od czego to jest. Pamiętaj zlekceważenie takich objawów może mieć poważne konsekwencje.
CO MNIE NIE ZALEJE TO MNIE WZMOCNI
...
Napisał(a)
ja tak miałem po krecie treca w prochu odstawilem i przeszlo dlatego wiaze to z kreta ze potem znowu zaczalem ja stosowac i znow to samo przestalem i niema krwi mi sie wydaje ze mikronizowana moze dzialac drazniaco moze ten pyl wydalany jest niztrawiony i cos uszkadza?
...
Napisał(a)
ty idz sikic w nocnik,16 lat bi sie szczyl odzywa dziewczyny w twoim wieku to niewiem pewnie juz maja a moze i nie....szczylu
1
...
Napisał(a)
Dono95 - nie ładne zachowanie
Kto walczy ten może przegrać , a kto nie walczy ten już przegrał ...
...
Napisał(a)
to mozliwe ze po krecie krew leci?? bo juz zaczynam sie bac brac:)
Ćwicz to co chcesz nawet gdy kumple nie ćwiczą...
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!