Szacuny
209
Napisanych postów
8489
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
129311
Krzysztof Kułak w roli sędziego na gali MMA Challengers 4
Zapraszamy do lektury obszernego wywiadu z najbardziej doświadczonym zawodnikiem MMA w Polsce oraz aktualnym mistrzem KSW w wadze średniej. Z wywiadu dowiecie się rzeczy które do tej pory nie były poruszane, min. to w jaki sposób UFC wpłynęło na zmianę stylu walki Krzysztofa Kułaka. “Model" mówi również o tym kto jest jego idolem, raz na zawsze wyjaśnia kwestię swojego pseudonimu ringowego oraz opowiada o kulisach KSW.
Szacuny
209
Napisanych postów
8489
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
129311
Na zachętę najlepszy fragment !
Swoją drogą to dość ciekawa sytuacja, kiedy ringanonser zapowiada Krzysztofa „Modela” Kułaka a do ringu zamiast modela wychodzi Hanibal Lecter.
To jest inaczej. Ksywka „Model” została mi nadana w 2003 r. przez chłopaków z Poznania, gdzie pojechałem na walkę zawodową, walka się nie odbyła. Jednak obecny trener ich wszystkich Karol Matuszczak chciał wykorzystać moją obecność w Poznaniu, chciał mnie wbić na tak zwaną „minę” i miałem stoczyć sparing z miejscowym kozakiem jakimś mocno ustawionym gościem. Ten sparing miał być w sobotę, chłopaki ze Strefy Walki, wtedy dla mnie kompletnie obcy ludzie między innymi Przemysław Biskup i inni, teraz bardzo dobrzy moi znajomi, wzięli mnie na imprezę. A tam grubo popiliśmy, zdarzyło mi się zwymiotować na bar , na barmankę, zaczołgałem się do hotelu. A i tak o godzinie 11 w sobotę sprałem tego gościa, dosłownie mówiąc. Wtedy też zaczęła się moja współpraca z Poznaniem, bo powiedzieli, że jestem „niezły model”, że umiem i wypić i uderzyć. A to, że pracowałem jako model i gdzieś tam zawsze lubię te elementy artystyczne, lubię fajnie się ubierać, dbać o siebie to jest druga sprawa. Dlatego generalnie „Model”, w sensie, że można się po nim wszystkiego spodziewać a nie „Model”, że jest pedałkiem i nosi stringi.