Witajcie . Otóż moja sprawa wygląda tak . Byłem cały porośnięty tłuszczem przez większość życia . Nigdy nie miałem większych mięśni brzucha . Przeszedłem na dietę zgubiłem trochę kg . teraz jestem szczupłym chłopakiem który od 2 miesięcy robi ćwiczenia na masę w celu zwiększenia masy mięśniowej . Lecz ostatni gdy tak leżałem na łużku i zobaczyłem jakie mam mięśnie to zrobiło mi się nie dobrze . wygląda to mniej więcej tak : http://img216.imageshack.us/img216/1955/wtfal6.jpg
:/ . Czy jest sens w prowadzeniu dalszych ćwiczeń na mase brzucha skoro mam taką krzywiznę ? ;/ . Dodam jeszczę że prawa strona wydaje mi się lekko większa . Ćwiczę intensywnie już od roku . Sport pozwala mi się oderwać od rzeczywistości . Jest moim lekarstwem na stres i inne złe rzeczy . Nie chciałbym z niego rezygnować a mieć krzywego kaloryfera aż tak też nie chcę .
Zmieniony przez - dante91 w dniu 2008-05-01 16:42:43
:/ . Czy jest sens w prowadzeniu dalszych ćwiczeń na mase brzucha skoro mam taką krzywiznę ? ;/ . Dodam jeszczę że prawa strona wydaje mi się lekko większa . Ćwiczę intensywnie już od roku . Sport pozwala mi się oderwać od rzeczywistości . Jest moim lekarstwem na stres i inne złe rzeczy . Nie chciałbym z niego rezygnować a mieć krzywego kaloryfera aż tak też nie chcę .
Zmieniony przez - dante91 w dniu 2008-05-01 16:42:43
No pain, no gain!