Szacuny
5
Napisanych postów
442
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
41451
Mój problem polega na tym, że moje mięśnie brzucha są krzywe. Chodzi o to, że te "wypuklenia" (jest ich 6- 3 po jednej stronie i 3 po drugiej) nie są w jednej płaszczyźnie. Powinny być parami równo ustawione, a nie są jedne są wyżej, drugie niżej. Czy są jakieś ćwiczenia, które pomogłyby wyrównac moje mięsnie?
Szukałem i nie znalazłem nic o ty na forum.
Po prostu trzeba chcieć... Robić to z sercem, całym umysłem, całym ciałem zaangażować się w to co się robi i wtedy będą efekty
Szacuny
0
Napisanych postów
388
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5856
dziewczynom bedzie się podobac że są wypukłe i ładnie wyrzeźbione :d nie bedą zwracać uwagi na to że nie są w równej płaszczyźnie :d Tak więc nie masz się czym przejmować :d ps. mi się trafiło że mam równo ;p ale mam szczęście :D
Szacuny
5
Napisanych postów
442
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
41451
Mam jeszcze jedno pytanie. Bo moja kość ogonowa jest bardziej na prawej stronie i przez to robie krzywo brzuszki itp. Może to ma wpływ na skrzywienie moich mięśni?? Jak tak to co poradzicie zrobić?
Po prostu trzeba chcieć... Robić to z sercem, całym umysłem, całym ciałem zaangażować się w to co się robi i wtedy będą efekty
Szacuny
0
Napisanych postów
388
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5856
nie wiem czy to może być od tego ale nic nie wiadomo.
przy brzuszkach podłuż sobie coś miękkiego pod tyłek to to skoryguje tylko zalezy czy robisz brzuszki na podłodze czy na ławeczce skośnej.
Szacuny
2
Napisanych postów
62
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1076
jołł
Też mam podobny problem,myślę też,że wielu innych też go ma,aby go skorygować przydała by się joga albo gimnastyka ,poza tym skup się na dobrym technicznie wykonywaniu ćwiczeń i jak kolega wyżej napisał podłuż pod tyłek jakiś koc albo coś takiego(jeśli robisz brzuszki w domu).