Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
827
Witam 3 miesiące temu dostałem w nos, niestety zaraz po incydencie nie poszedłem do lekarza :(, teraz mam trudności z oddychaniem, nie czuje dobrze zapachów, ciągle boli mnie głowa, chodzę rozdrażniony i nic nie nie śmieszy Bylem już laryngologa i wiem , że przegrodę nosową mam w porządku jestem prawie pewny, że źle mi się oddycha z powodu zmniejszenia nosa i przepływu powietrza przez niego zamieszczam rysunek obrazujący moje złamanie . Mam pytanie czy da się wyprostować mój nos nieoperacyjnie, (tzn. czy lekarz może mi przy......bać i naprostować nos) jeżeli tak to jak to wygląda? w jaki sposób lekarze łamią nosy?
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
827
PS. byłem u laryngologa ale ten patałach powiedział, ze wszystko jest w porządku , bo sprawdził tylko przegrody, ale zapisalem sie do innego laryngologa ponoc lepszego , i chce wiedziec czego moge oczekiwac
Szacuny
14
Napisanych postów
645
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8766
przecież z takim czymś da się żyć a skoro laryngolog mówi że jest ok to tak raczej jest bo prostowanie nosa to już chyba zabieg chirurgiczny więc też nic przyjemnego
Szacuny
0
Napisanych postów
133
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
963
tak to jest jak coś się zaniedba, ja kiedyś miałem pękniete żebro nawet o tym nie wiedziałem a teraz się zrosło i jedno mam troszke krzywe :) lekarz też nie zawsze dobrze poskłada nos ale zawsze lepiej go odwiedzić, jesli masz problemy z oddychaniem to pewnie coś z przegrodami.
Zmieniony przez - albert1988 w dniu 2009-02-17 11:18:25
Szacuny
91
Napisanych postów
8680
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
31712
Laryngologa nie słuchaj. Kiedy ja poszedłem do laryngologa z podobną sprawą chciał mnie leczyć kropelkami. Jakoś nie uwierzyłem i poszedłem do otolaryngologa. Okazało się, że miałem przegrodę złamaną w 2 miejscach.
Poproś lekarza rodzinnego o skierowanie do jakiejść przyszpitalnej poradni otolaryngologicznej. Albo skierują Cię na leczenie albo na zabieg. Wątpię, żeby dało się to usunąć nieoperacyjnie.
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."