Hej. Na swieta chce kupic dla mamy ksiazke. Chce, by ksiazka traktowala o zdrowym odzywianiu, tj.jakies podstawowe zasady, byc moze jakies delikatne wprowadzenie w podstawy biochemii, ale raczej opis co to sa cukry, jak sie dziela niz opisy szlakow metabolicznych :D Fajnie gdyby byly jakies przepisy. Ksiazka musi byc w wersji polskojezycznej, pisana tak, by dalo sie ja w miare przyjemnie czytac i by budzila chec do poszerzania wiedzy, zarazem powinna zakladac, ze czytajacy nie zna sie na tym o czym czyta. Moga to byc tez np.dwie pozycje - jedna z zasadami, poradami, druga - z jakimis przepisami. Chce zaszczepic w mamie pasje do odzywiania i gotowania. Czy moge prosic o polecenie czegos?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pomyślałbym o podejściu z innej strony - polecane będą tu raczej podręczniki akademickie, stąd jak to ma być coś bardziej na luzie, to podsunąłbym mamie podcasty np. Radka Smolika.
Ewentualnie z takich lajtowych pozycji to pewnie książki Jacka Bilczyńskiego, ostatnio Michał Wrzosek coś wydał. Osobiście nie czytałem, ale bazując na wiedzy o ich podejściu - dietetyka "pop" połączona z nauką - raczej mama nie powinna się zawieść.
Ewentualnie z takich lajtowych pozycji to pewnie książki Jacka Bilczyńskiego, ostatnio Michał Wrzosek coś wydał. Osobiście nie czytałem, ale bazując na wiedzy o ich podejściu - dietetyka "pop" połączona z nauką - raczej mama nie powinna się zawieść.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Nasiona oczyszczające jelita a dieta na mase
Następny temat