Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1487
haha napinacze nie macie co powiedziec a tylko zasmiecacie forum... nie zamierzam szpanowac rekawicami a w waszej wypowiedzi juz widac zazdrosc.co zal wam dupe zciska i cisniecie ze pierwszy trening itd... no comment
Szacuny
15
Napisanych postów
2037
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17417
ee... po co kupowac tak drogie rekawice i tak apropo kamilku nie wyzywaj bo to poprostu szpan tatus i mamusia maja pieniazki ? to co synus chce byc naj fighter w naj rekawicach sorry za ot ale podepne sie pod temat czy rekawice firmy dragon sa jako tako dobre ?a co do twojego pytania to za ta cene patrz na wyglad raczej
Jak pomogłem to podziękuj . !
Jak nie to pytaj .!
" Madrym jest ten ktory umie przyznac sie do własnej głupoty"
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
114
ale moi drodzy, kupując rękawice lepiej kupic juz te lepsze za 200 niz . Ze wszystkim tak jest, czasami lepiej troche dolożyć i miec na długo, pytanie brzmi czy różnica między tymi produktami w jakości jest warta wydatku tych dodatkowych 100-150 zł ?
Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1487
Niestety musze was zdziwic na rekawice sam sobie zapracowalem i nikt mi w tym nie pomagal a juz napewno nie rodzicie... Poprostu zarobilem troche grosza i chce wymienic rekawice na takie ktore wytrzymaja bardzo dlugo wiec z tad moje pytanie ale widze ze oprocz kilku "wszystkowiedzacych" typkow nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia wiec mozna zamknac temat...
Pozdrawiam