Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dziczek Powiedziałeś że twoim trenerem jest Jerzy Walszczyk a mój to Kazimierz Borowiec Popatrz na tą strone i poszukaj swojego senseja i mojego i zobacz co koło nich pisze.
http://www.oyama-karate.jgora.pl/wykaz.htm
Strach to twój największy wróg
Nie daj mu się poddać...
Szacuny
3
Napisanych postów
487
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
43251
Paweł9kyu - primo: racz łaskawie zerknąć do mojego profilu. Jestem przedstawicielką płci pięknej .
Secundo - na podanej przez Ciebie stronie jest napisane, że to jest DAN honorowy. I co z tego? Poza tym Walaszczyk nie jest bezpośrednio moim trenerem, tylko prezesem Goliata. Trenuję w sekcji u kogo innego.
Tertio: nie chcę się wtrącać, ale z tym swoim avatarem to chyba jednak trochę przegiąłeś.
Pozdrawiam!
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Paweł nie zajrzy : 2003-05-06 00:35:24 kto: OloKK kogo: Paweł9kyu blokada: true
ma bana
shorter your breath.. and one day closer to death PitBull Gangland https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img] Członek Mafii SFD Członek Mafii SFD Członek Mafii SFD [img]../../buziaki/29.gif" alt="" />
....:::Vandal:::....
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
62
Cześć Wszystkim.
Ja ćwiczę w Białymstoku u senseia Witolda Choińskiego. Po 8-miu latach dorobiłem się pierwszego dana, zrobiłem także papiery instruktorskie i zacząłem prowadzić zajęcia. Jednak teraz mam przerwę. Z pensji trenera nie da się wyżyć a i zdrowie też nie dopisuje. Mówią, ż sport to zdrowie... ale tylko w 50 procentach!
Szacuny
2
Napisanych postów
336
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2357
Cześć!
Heh, sport z pewnością zdrowy nie jest, zwłaszcza jeżeli staruje się w zawodach.
Ćwiczy u was jeszcze Izka? Tez była z tej zaawansowanej ekipy a coś nie widze żeby startowała ostatnio w zawodach.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
62
Izka już nie ćwiczy od dwóch lat. Zaczęła studiować i pewnie z braku czasu przestała ćwiczyć. A może poprostu przestało już ją to bawić. Z tzw. starej ekipy zostało już tylko kilka osób.
Szacuny
2
Napisanych postów
336
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2357
Tak to właśnie jest. Coraz więcej obowiązków, no i kontuzje wilu już wykluczyły. Ale chyba najwięcej z powodu ty "obowiązków".
Niestety wiele się zmieniło, nie mam już sławnych obozów w Darłówku i teraz jeżdzą bodajże do Mielna.
Byłeś tam może? Jak tam jest?