Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hmm w sumie rzezba juz jest - chodzi o przyrost czystej masy miesniowej (bez tluszczu) - taka wersja sylwetki jak mam tylko troszke wieksze i wyrazniejsze miesnie.
Szacuny
15
Napisanych postów
1027
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5425
to nie rzezba tylko masa kreatyna to kreatyna, wiekszosc dziala dobrze. Znaczek creapure jest zazwyczaj wyznacznikiem i kazda z tymznaczkiem mozesz smialo kupowac, jednak vitalmax tez jest podobno dobra a chyba nie ma. Zatem kup tansza...
Szacuny
1
Napisanych postów
34
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
459
ja ci poroponuje monohydrat Kretyny OLIMPU W TABLETKACH. ja barłem i bylo spoko duzo mi dala.!! i mozna ja kupic w aptece. a i do tego kup sobie jakies bialeczko dobre serwatkowe. albo jak masz diete to zrób sobie diete bialkową!!;;p ja wlałem sobie wziąc odrzywke!! pozdrow!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
citro w ciągu dnia, mono po treningu, rybozę razem z kreatyną, białko to zależy od diety, szczególne pory to rano, po treningu, na noc, a hmb na pusty żoł. rano ,przed i po treningu i przed snem, w dni które nie trenujesz większa dawka rano i wieczorem.
Szacuny
1
Napisanych postów
34
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
459
ja tam HMB na twoim miejscu bym nie brał!! bo beda marne skutki. zostaw sobie te hmb na puxniej ja k bedzieszm mial duzo masy miesniowej!! bo ja wogóle hmb nie polecam i nie widze sensu zeby je brac bo jest bardzo slabe (nikłe w dzialaniu):d;p