Niedawno ruszył w Polsce pierwszy klub Kudo stylu załozonego przez Takashi Azuma jest strona www.kudo.com.pl czy ten styl się rozpowszechni w Polsce waszym zdaniem . Kilka lat temu wszedł do Polski Shidokan no i po początkowym dobrym starcie (sporo instruktorów było Shidokanem zainteresowanych )na dzień dzisiejszy klubów w organizacji ubywa.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przy takiej ogulnodostępności MMA wątpie żeby jakoś specjalnie się przebiło
...
Napisał(a)
Kudo się różni od MMA najbardziej tym że są kaski które chronią od złamania nosa rozcięć itd., minusem moim zdaniem jest skomplikowany system punktacji, niema ringu tylko tatami i ogólnie nie jest ten sport tak widowiskowy jak MMA!
...
Napisał(a)
moim zdaniem ma prawo sie przyjąć
chyba wiele osób z kyoka by przesło na kudo albo spróbowało połączyć te dwa style
np ja bardzo chętnie
chyba wiele osób z kyoka by przesło na kudo albo spróbowało połączyć te dwa style
np ja bardzo chętnie
...
Napisał(a)
no wlasnie. w walkach KK brak atakow rękoma na głowę i rzutów. Kudo z pewnością bedzie stanowić atrakcyjną alternatywę dla kyokushinowców.
co do kaskow to bardzo mi sie podobają (mam na mysli właściwości a nie wygląd ;) widać że ktoś przyłożył sie do ich zaprojektowania.
szkoda że to seminarium jest aż w Lublinie bo może bym sie wybrał ('
');
pozdro
Zmieniony przez - cordx w dniu 2008-04-03 20:37:04
co do kaskow to bardzo mi sie podobają (mam na mysli właściwości a nie wygląd ;) widać że ktoś przyłożył sie do ich zaprojektowania.
szkoda że to seminarium jest aż w Lublinie bo może bym sie wybrał ('

pozdro
Zmieniony przez - cordx w dniu 2008-04-03 20:37:04
"old man dies, young girl lives - fair trade"
...
Napisał(a)
heheh ;) dzięki.
to nieźle;)
tylko że na tym linku co podał inhetos nie ma podanego ROKU('
');
pozdro
to nieźle;)
tylko że na tym linku co podał inhetos nie ma podanego ROKU('

pozdro
"old man dies, young girl lives - fair trade"
...
Napisał(a)
Witam posiada ktoś jakieś aktualne informacje o daido juku w Polsce do tej pory stronka nie działa w internecie tez nic nie mozna znaleź wszelkie możliwe informacje mile widziane :) może jakieś zdjęcia filmiki , miejsca gdzie ćwiczone jest kudo daido juku w Polsce
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
...
Napisał(a)
trochę to trwało, ale strona już działa. www.kudo.com.pl
Kudo w Polsce po woli się rozwija. Oprócz sekcji w Lublinie, gdzie niedawno odbyło się kolejne seminarium (15-17.08.2008), są też w Warszawie, Grudziądzu i chyba w Częstochowie.
Zmieniony przez - Cross Budo w dniu 2008-08-19 20:17:28
Kudo w Polsce po woli się rozwija. Oprócz sekcji w Lublinie, gdzie niedawno odbyło się kolejne seminarium (15-17.08.2008), są też w Warszawie, Grudziądzu i chyba w Częstochowie.
Zmieniony przez - Cross Budo w dniu 2008-08-19 20:17:28
...
Napisał(a)
KUDO POLSKA i Stowarzyszenie Sztuk Walki CROSS BUDO
zaprasza na seminarium Kudo, które odbędzie się w dniach 15, 16 listopada w Warszawie.
Codziennie co najmniej 4 godziny treningów prowadzonych przez Walentyna Babitsyna
- najwyzszej klasy eksperta w sztukach walki i mentora KUDO POLAND.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych kudo / daidojuku i ogólnie przekrojowym treningiem sztuk walki.
O uczestnictwie decyduje kolejność zgłoszeń. Pytania i zgłoszenia na mail [email protected].
zaprasza na seminarium Kudo, które odbędzie się w dniach 15, 16 listopada w Warszawie.
Codziennie co najmniej 4 godziny treningów prowadzonych przez Walentyna Babitsyna
- najwyzszej klasy eksperta w sztukach walki i mentora KUDO POLAND.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych kudo / daidojuku i ogólnie przekrojowym treningiem sztuk walki.
O uczestnictwie decyduje kolejność zgłoszeń. Pytania i zgłoszenia na mail [email protected].
...
Napisał(a)
zobacze jak będzie wyglądała sprawa moich finansów w sotsunku do kosztów seminarium i być może uda mis ei na nie wybrać
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!