No to jadę dalej................Waga wzrosła od lata o 5kg na kreatynie ze 112kg do 117kg(dawke kreatyny 1 raz w życi zwiększyłem tak dla próby z 10g do 20g dziennie)efekty chyba dobre:),pomiarow nie robiłem ,bo mi sie nie chciało.
Cały wrzesień robię w tygodniu 3 x fbw i 3 x cardio ,jak słabo z regeneracją wrzucam 1 dzien przerwy w treningu wiecej. Trening dzien na dzień siłownia i cardio na zmianę.Mam w planie podzielic trening na 4 dni w tygodniu i .....
poniedzielek -góra tułowia
wtorek -dół tułowia
środa -cardio
czwartek -góra tułowia
piątek-cardio
sobota dół tułowia.
Próbuję odzwyczaić się od soli ,nie wiem czy się uda ,bo ją lubię:)
Gdzies wyczytałem ,ze po 2 tygodniach człowiek zaczyna nie odczuwac braku soli w pokarmach i smakuje wszystko juz ok.Wiadomo dodawac bede jakies tymianki piżżdzianki,gałki p***rygałki ,itp rzeczy.
Do treningu napędza mnie Vicia:) na focie z 2006 roku miał 50 lat ,tyle co ja teraz hehe!
Zmieniony przez - CZUNGA w dniu 2013-09-23 14:06:07
Zmieniony przez - CZUNGA w dniu 2013-09-23 14:14:16
Cały wrzesień robię w tygodniu 3 x fbw i 3 x cardio ,jak słabo z regeneracją wrzucam 1 dzien przerwy w treningu wiecej. Trening dzien na dzień siłownia i cardio na zmianę.Mam w planie podzielic trening na 4 dni w tygodniu i .....
poniedzielek -góra tułowia
wtorek -dół tułowia
środa -cardio
czwartek -góra tułowia
piątek-cardio
sobota dół tułowia.
Próbuję odzwyczaić się od soli ,nie wiem czy się uda ,bo ją lubię:)
Gdzies wyczytałem ,ze po 2 tygodniach człowiek zaczyna nie odczuwac braku soli w pokarmach i smakuje wszystko juz ok.Wiadomo dodawac bede jakies tymianki piżżdzianki,gałki p***rygałki ,itp rzeczy.
Do treningu napędza mnie Vicia:) na focie z 2006 roku miał 50 lat ,tyle co ja teraz hehe!

Zmieniony przez - CZUNGA w dniu 2013-09-23 14:06:07

Zmieniony przez - CZUNGA w dniu 2013-09-23 14:14:16