Kupię kody z korków napoi coca-coli. Płacę 50gr za kod składający się z 16 znaków, który znajduje się pod nakrętką napoi Coca-Cola, Coca-Cola Light, Sprite, Fanta. Płace poprzez e-gold lub przy większej ilości na konto bankowe. Gwarantuje uczciwość z mojej strony.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
heh a nie pomyslales, ze ktos sam moze sobie wymyslec paredziesiat takich kodow i cie oszukac?
chyba ze chcesz kupic same korki...

chyba ze chcesz kupic same korki...
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Wtedy Ty mówisz że kod nie działa i 50 gr poszło się ***ać...

~ "...obraża mnie ten obraz próżności - pokaz mody a nie możliwości..." ~
...
Napisał(a)
no własnie... lepiej idź do sklepu i kup sobie 0.5 l
albo chodź po śmietnikach 

...
Napisał(a)
Jak po co ? A po co są kody ? Auto chłopak chce se wygrać po taniości za 50 gr....nawet jak kupi z 1000 korków i wygra to mu się wróci
Żeby nie było OT to masz:
[ J5A5DJ256WDM41PG ] - Dane do przesłania 50 gr dam na Priva :>

Żeby nie było OT to masz:
[ J5A5DJ256WDM41PG ] - Dane do przesłania 50 gr dam na Priva :>
...
Napisał(a)
chłopie nagrody są dla właścicieli coca coli lub ich znajomych albo wogóle ich nie ma
Nie łudź sie że wygrasz... tyle ode mnie
pzdr

Nie łudź sie że wygrasz... tyle ode mnie
pzdr
Mam przyjazną materie i jem węglowodany
...
Napisał(a)
Lajtowo więc co cholera mój korek zazarł pies a kod jest tutaj
Czyli że Beny170 nie będzie włascicielem auta z mojej strony...czy to że auto będzie psa mego

Czyli że Beny170 nie będzie włascicielem auta z mojej strony...czy to że auto będzie psa mego

...
Napisał(a)
Podwyższam cene do 0.70 gr za kod. A wypowiedzi innych w tym temacie chyba nie trzeba komentować. Nieźle się uśmiałem z tych mirków.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!