Szacuny
8
Napisanych postów
680
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2150
Mogę zaoferować Ci Dogue de Bordeaux . Są podobne w typie , ale będziesz mógł spokojnie zostawić z nimi rodzinkę .
Zobacz moje psiaki na : www.doguelamia.prv.pl
Zmieniony przez - iwostar w dniu 2007-06-10 06:28:05
Szacuny
6
Napisanych postów
6577
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25581
Dziekuje.Poszukuje z naciskiem bardziej na te które wymienilem.Ewentualnie 'Ca da bou' lub 'Canarian dog'
Ma to byc definitywnie pies obronny z wygladem molosa.Pies z Twojej oferty jakos mi nie pasuje do marzenia.Bardzo bylbym wdzieczny jesli udaloby Ci sie pomóc mi dalej,wiec podsunac w miare mozliwosci inne perspektywy.Dziekuje bardzo i pozdrawiam!
Szacuny
8
Napisanych postów
680
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2150
W necie oferowanych jest masę psów , więc można przebierać . Problem jest , by wybrać dobrze . Ja siedzę tylko w temacie swoich ras . Tych ras o których piszesz nigdy bym nie polecał nikomu , kto będzie je zostawiał bez osobistego nadzoru . Wiem , czym to pachnie z autopsji .
Szacuny
1
Napisanych postów
55
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5980
Nie wiem ja w irlandii ale w anglii pity i amstafy sa zabronione od 15 lat a w irlandii moze byc to samo ale pewien nie jestem.Mozesz za to dostac angielska wersje stafika.Maly ale tak samo jak amstaf bojowy:)
Szacuny
6
Napisanych postów
6577
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25581
no niby nie jest tak kolorowo,bo musze uzyskac jakies pozwolenie.Historia jest taka sama w przypadku IRL pólnocnej jak i czesci republikanskiej czy tez Anglii.To sa rasy zabronione i tycza sie pewnych wymogów.
Co raz bardziej mi brzydnie ta pasja i staje ona szewska przez ten posrany kraj,bo ciezko cokolwiek miec co sie podoba..
Zastanawiam sie nad staffikiem z papierami i wszystkim za 400e po championie pedigree niby od jakiegos irola,ale teraz wlasnie dociera do mnie ze ten kraj jest posrany.Naprzeciw mnie mieszka jakas baba-kabel.Ostatnio garda byla na chacie obok mnie ale tam nikt nie mieszka;nie wiem po co byli;sasiadka z naprzeciwka spedzila na czacie caly dzien i co jakis czas telefonowala.Honorowy obywatel.
Naprzeciw niemalze jej okien na 1pietrze zrobilem sobie silownie z goscinnego pokoju i teraz mysle,czy mnie nie sprzeda do jakichs biegklych architektów albo cos,ze obciazam konstrukcje domu,albo cos wymysli.
Tak samo posrany kraj jak i Deutschland..
Ma ktos dobre pomysly z tymi pieskami?
Pozdro 4all.
Szacuny
1
Napisanych postów
55
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5980
Jest taka rasa Blue Irish stafordshire w sumie to jest amstaf tylko pod inna nazwa.Jest to rasa przyjeta przez KC wiec wszystko na legalu.Ja juz mam zamowionego na pazdziernik
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
111
siema mozesz miec w irlandii jesli piesek jest z dobrego domu i jest po zabiegach u weterynarza... tyle sie dowiedzialem jak chcialem miec pieska.. a ze mnie problemow to mam kotka:P hehe