Czy różnica między kupionym i spersonalizowanym pode mnie i cel planem, a zrobionym samodzielnie będzie duża, czy jednak się nie opłaca kupować planów? I to samo pytanie odnośnie diety.
...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zalezy od Twojego doswiadczenia, jesli jestes osoba poczatkujaca to nie powinienes ukladac sobie planu samemu. I wcale nie trzeba komus placic za ukladanie, na SFD masz mase gotowocow ktore sa bardzo dobrymi planami, kazdy moze znalesc cos dla siebie, wrzucam link ponizej:
https://www.sfd.pl/lp/treningi-leksykon-treningow/
Zmieniony przez - althetic w dniu 9/15/2022 9:07:36 AM
https://www.sfd.pl/lp/treningi-leksykon-treningow/
Zmieniony przez - althetic w dniu 9/15/2022 9:07:36 AM
...
Napisał(a)
Przede wszystkim zależy gdzie i od kogo zakupisz ten plan. Niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić jakie będą one w przypadku różnego rodzaju osób, trenerów, czy serwisów treningowo-żywieniowych. Jednym serwisem tego typu jaki znam i wiem jak to wygląda jest potreningu.pl Masz w nim kontakt z trenerem i konsultacje. Dzięki temu możesz ustalić plan treningowy pod Twój organizm, możliwości organizmu, dostępny sprzęt treningowy, itp. Nie będzie więc on różnił się od tego , który przygotuje dla Ciebie jakiś trener.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
A czy mogę Ćwiczyć na jednym planie cały czas czy powinienem go zmieniać? Na stronie SFD jest masa planu treningowych, jesteście w stanie pomóc mi zwęzić wybór do tych najlepszych i najskuteczniejszych czy każdy jest dobry?
...
Napisał(a)
Tutaj wiele czynników będzie wpływać na twoją decyzję bo można iść na łatwiznę i kupić wszystkie plany ale tu też nigdy nie masz gwarancji Czy są to plany ułożone pod ciebie czy typowe kopiuj wklej. Możesz oczywiście próbować samemu wszystko ułożyć I tutaj moim zdaniem jest więcej plusów bo po pierwsze to zaoszczędzisz pieniądze a po drugie nauczysz się wszystkiego tym bardziej że mając dostęp do internetu masz dostęp do wszystkiego a po ułożeniu planów możesz je wrzucić tu na forum i każdy z chęcią podpowie co zmienić.
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
A uważasz, że lepiej samemu ułożyć plan czy wziąć ze strony SFD?
Zmieniony przez - Diabloxs w dniu 2022-09-15 16:53:45
...
Napisał(a)
Cykl treningowy określasz na xx tygodnii, z reguły na około 10. W tym okresie planujesz dany trening i co jest oczywiste powinno Tobie zależeć na progresie w jego kierunku. Bez względu na to jaka byłaby to dyscyplina sportowa. Ciężko będzie o progres w sytuacji, gdy wykonasz martwy ciąg przez tydzień a następnie zmienisz to ćwiczenie na inne. Z drugiej strony, warto po zakończeniu cyklu treningowego wprowadzić zmiany w planie, dając w ten sposób inny bodziec dla prący układu nerwowo-mięśniowemu.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
DiabloxsJa ci już wyżej napisałem jakie jest moje zdanie i w sumie osobiscie uważam że jesli ktoś bardziej powaznie podchodzi do swojego ksztaltowanai sylwetki i planuje przygodę na dłuzej to lepiej na początku poświecic trochę wiecej czasu i uczyc się podstaw więc lepiej samemu ukłądać plany zywieniowe i treningowe i metoda prób i błędów dochodzić do najlepszego rozwiązania bo dużo można się nauczyc a wiedz zostanie na zawszeA uważasz, że lepiej samemu ułożyć plan czy wziąć ze strony SFD?
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Jak jesteś w stanie sam to ogarnąć to nie widzie problemu, ale nawet zaawansowane osoby korzystają z pomocy innych.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
W jakim czasie zbuduje taką sylwetkę?
Następny temat