mam pytanie odnosnie przepisu Winiary na kurczaka w papirusie, niby mowia ze smazy sie bez tluszcze ale ten papirus jest nasaczony jakims tluszczem. czy kurczak przygotowany w ten sposb nadaje sie na posilek potreningowy???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nadaje się na po treningu. To nie jest tak ze po treningu 0 tłuszczy. Jakaś tam ilosć 10-15 g moze sięznaleźć np z wołowiny.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
masz na opakowaniu sklad ;p jesle nie ma tam zadnych dziwnych ulepszaczy itp to tak ;P
Tetrahydrocannabinol z nim mi chwile płyną
...
Napisał(a)
Mozna sobie urozmaicic posilek od czasu do czasu.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
troche tluszczu w potreningowym nikogo nie zabije ani przyrostow jakos nie zmniejszy. a jak juz sie tak boisz to kupuj woreczki knorra, papryka+rozmaryn wymiataja jak dla mnie :)
...
Napisał(a)
kolejny doskonały sposób zarabiania na głupocie/niewiedzy społeczeństwa. 

1
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
zamiast tych "papirusów" można stosować zwykły papier do pieczenia a przyprawy według uznania....
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!