Szacuny
17
Napisanych postów
1321
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22407
Hehe no wlasnie , na upartego to lepiej zjesc kurczakburgera, ktory ma miesko z kurczaka niz cheesburgera? wiem wiem i to i to syf itp ale ja kocham fast foody no i czasem nie ma czasu zejsc porzadny posilek wiec jak mysliscie lepszy kurczal burger niz cheesburger? cena taka sama 3 zl :D
Szacuny
69
Napisanych postów
5820
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
42644
Troche to glupie..ALe zawsze jak ide na pizze a chodze naprawde rzadko to zamawiam pizze z kurakiem, porostu taki glupi nawyk.
Prawda jest taka ze tego typu swinstami mozna sie zajadac doslownie raz na jakis czas, dieta powinna byc na codzien a takie specyfiki np. raz na miesiac i wtedy nie patrz na sklad i jedz na co masz ochote, jednorazowe wyjscie niczego nie zmieni. Jak chcesz inna forme wolnych posilkow to np. kebab raz na 2tyg, wtedy gdy dieta jest przezstrzegana prawidlowo uwierz odechiala sie badziewi... A kebab nie jest jeszce taki zly i na wolny posilek raz na jakis zcas nadaje sie mysle najlepiej.
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2007-10-13 12:05:18
Szacuny
17
Napisanych postów
1321
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22407
ale bez tego sosu to juz inny kebab
a ja Ci powiem ze jadlem w wielu miejscach, i tylko w niektorych byl naprawde smaczny. Czesto sie trafi zylaste mieso, nieswieze salatki, niedobra bulka itp
ogolnie to kebab w bulce jest zdrowszy niz kebab na frytkach?
bo ja ostatnio preferuje wlasnie frytkowego, ale on wlasnie jest pewnie mniej zdrowy przez te frytki
Szacuny
60
Napisanych postów
2713
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23810
w tym kurczakburgeru masz zmielone mięso drobiowe 3 kategorii... porównaj sobie z macchickenem tam masz mięso pokroju piersi z kurczaka białe.. itp a w kurczak burgerze? chyba przemielone razem z piórami