Szacuny
2
Napisanych postów
231
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3271
Witam, mam możliwość zrobienia kursu trenera personalnego, robię to głównie dla zdobycie większej wiedzy na temat przede wszystkim na temat treningu.
Niemniej słyszałem wiele opinii na ten temat, również takie że nie warto robić takich kursów, że to zbędny wydatek. Jaka jest wasza opinia ?
Znalazłem również, kursy trenera personalnego online - Pakis, co o tym sądzicie ? Generalnie jest polecane przez wielu ludzi ale takie opinie można zawsze sobie "załatwić". Z góry dzięki ,za wszystkie porady
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Jak chcesz gdzieś pracować to olej kursy online nawet jak chcesz się coś dowiedzieć, dadzą Ci jakiś filmik i tyle, a na żywo zawsze możesz technikę skonsultować, o coś podpytać, z innymi kursantami się powymieniać doświadczeniami.
Szacuny
3
Napisanych postów
19
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
476
Zrobiłem taki kurs w 2009 w trybie stacjonarnym i zbytnio mi się w życiu nie przydał. Nie pracuję w branży aczkolwiek sam kurs dobrze wspominam. Połowę zajęć miałem z ikoną polskiej kulturystyki Piotrem Głuchowskim.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Jak nie pracujesz w tej branzy to jedynie dla siebie samego można coś się dowiedzieć jak poprawić technikę, trochę ciekawostek, niuansów na co zwrócić uwagę itp.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.