Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5
Witam!
Ktoś wie może czy tam porządnie szkolą?
Zapisałam sie na Kurs instruktora rekreacji ruchowej FITNESS nowoczesne formy gimnastyki i szukam wiarygodnych informacji o jakości tego kursu.
Proszę o Wasze opinie.
Dziękuję i Pozdrawiam.
Szacuny
0
Napisanych postów
100
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1490
A jak załatwić sobie zaświadczenie o 2 letnim stażu ćwiczeń?Wymagane jest do kursu.Mam załatwiać to z lekarzem?Bo nie kumam.No chyba nie z właścicielem klubu do którego uczęszczam?:P
Szacuny
91
Napisanych postów
6919
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36481
Ciezko cos powiedziec
bo to tak na prawde kadra stanowi o poziomie kursu i szkolenia.
Popytaj kto bedzie prowadzil czesc ogolna (powinni byc prof z akademi med i awf)
postaraj sie o plan zajec (ile czego bedzie i po ile godzin)
dowiedz sie jak wyglada egzamin
U mnie wszystko traktowali bardzo powaznie
(egzaminy pisemny i praktyczny, praca pisemna itp.itd)
ale z poziomu jestem zadowolony
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5
Generalnie koleżanka odradziła mi ten kurs.Rozmawiała ze znajomą(która z kolei prowadzi zajęcia na innym kursie w Bydgoszczy).Podsumowała,że "niczego sie tam nie nauczę". Sama nie wiem co o tym myśleć.Jednak koleżanka rzuciła też inną propozycję,żebym zrobiła kurs w Bydgoszczy. Zastanawiam się czy jej rady są szczere, czy tylko chodzi jej o zwerbowanie kolejnej osoby na kurs. Szczerze, średnio pasuje mi opcja dojazdu do Bydgoszczy. Nie mówiąc już o większych kosztach.
Kurs jest 500zł droższy + dojazdy ok 500zł. Różnica spora.
Nie chce tez się wkopać w jakieś bagno,ale z drugiej strony...jeśli płace to i wymagam. Zadzwownie jeszcze po nowym roku do Tkkf i wypytam o kadrę i zajęcia.
Dzięki za dobre rady!
Szacuny
3
Napisanych postów
138
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
909
witam.ja robilem kurs na instruktora rekreacji ruchowej fitness - cwiczenia silowe w tkkf w zeszlym roku i jestem bardzo zadowolony. raczej bym polecal niz odradzal chodz nie wiem jak jest na innych kursach.wiem ze razem ze mna robilo kilka osob z bydgoszczy.