Po ilu cyklach zmienił się wam wygląd twarzy na taką bardziej... kwadratową, samczą ?
...
Napisał(a)
Tak z ciekawości.
Po ilu cyklach zmienił się wam wygląd twarzy na taką bardziej... kwadratową, samczą ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
sajks, to niby czemu wszyscy znani kulturyści mają mordy jak kwadraty ???
przestań pieprzyć i patrz co napisał chłopak pare postów wyżej AKROMEGALIA
wiem, jesteś kozak bo wbiłeś pare jednostek gh ale wiesz że pro walą kosmiczne ilości i mogą spowodować rozrost ryja, nosa itp...
ale co do jednego przyznam racje, takie amatorskie cykle co my robimy na pewno nie zrobią z nas drugiego arniego jeśli chodzi o pysk także nie ma co się martwić
Zmieniony przez - zawodnik89 w dniu 2010-04-30 21:43:05
przestań pieprzyć i patrz co napisał chłopak pare postów wyżej AKROMEGALIA
wiem, jesteś kozak bo wbiłeś pare jednostek gh ale wiesz że pro walą kosmiczne ilości i mogą spowodować rozrost ryja, nosa itp...
ale co do jednego przyznam racje, takie amatorskie cykle co my robimy na pewno nie zrobią z nas drugiego arniego jeśli chodzi o pysk także nie ma co się martwić

Zmieniony przez - zawodnik89 w dniu 2010-04-30 21:43:05
...
Napisał(a)
skad sie biora taborety ?
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
...
Napisał(a)
Musi ci ktos ja oklepac 

świat zmienia mnie na tyle na ile ja go zmieniam !
...
Napisał(a)
ja w 3 cyklu walilem hormon byka bo mi znajomy z pakistanu przywiozl to mi wy***ało trójkatna szczeke

...
Napisał(a)
Tak z ciekawości.
hhahahahahahhahahahahhaha, po 5 cyklu bedziesz widzial jednorozce na ulicach
hhahahahahahhahahahahhaha, po 5 cyklu bedziesz widzial jednorozce na ulicach
...
Napisał(a)
Mi po 8 strzale omki w 6 cyklu zaczela rosnac konska grzywa na plecach 

Najwazniejsza jest psychika..
...
Napisał(a)
Poważnie pytałem. Chyba lepsze to niż tematy typu 'jak ułozyc moj pierwszy cykl z metą'.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!