Szacuny
67
Napisanych postów
1893
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36567
kazdy przypadek jest indywidualny,takze w sytuacji autora i jego dolegliwościach oraz koniecznosci oszczedzenia pieniedzy,tj gdy trzeba wybierac miedzy jednym a drugim,to duzo duzo duzo lepszym rozwiazaniem od zastrzykow z HA jest kompleksowa rehabilitacja.Jesli ktos twierdzi,ze jest inaczej to chyba tylko producenci owego kwasu.
Szacuny
76
Napisanych postów
1720
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22401
Zamiast tych trzech zastrzykow kup jeden HyalONE.Najlepiej połącz rehabilitacje z iniekcjami.Zabiegi to krio, laser i jonoforezę z diklofenaku sodu. Trzy razy po 10 zabiegów powinno starczyć.Kwas jest skuteczny kolego.
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3
Nie wiem czy będzie to uznane za spam. Jeśli ktoś poszukuje Hyalone firmy Fidia to można go kupić na www.karrafmed.pl za 315zł z dostawą do domu w 24h. Mają również ORTEZY dla sportowców.
Szacuny
1
Napisanych postów
13
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
177
Kwasów na rynku jest bardzo dużo. Różnią się one zawartością kwasu w kwasie :), objętością strzykawki oraz masą cząsteczkową. Są również kwasy które w swoim składzie mają dodatkowo czynniki przeciwzapalne oraz co ważne przeciwbólowe. Żeby nie reklamować konkretnych produktów polecam poszukać informacji w sieci :)
Zastanawia mnie również stosowanie aż 5 iniekcji w jednej kuracji. Czy to jest konieczne ? Może wystarczy między 1 a 3 ?