witam!!! jakis miesiac temu mialem niezle limo pod okiem, bylem u chirurga i kazal wcierac Lioton Gel aby lepiej sie wchłaniało. Zeszla opuchlizna, zeszlo limo i wchlonela sie krew w oku, ueee ale oczodól mam ciagle jakby ciemny, jakby przebarwienie jakies. Z innego zrodla slyszalem, ze nie wolno tym wlasnie smarowac i nie wiem sam, prosze o Wasze zdanie i ewentualnie rady co zrobic z tym podkrazonym okiem, bo nosferatu ze mnie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hm ja etz smarowalem kilka razy litonem i wszytwko jest a co do usuniecia kkiedys widziaelm usowanie jakis przebarwein pod okiem laserem iladnie to wygladalo
...
Napisał(a)
limo dodaje powagi
, btw. ja też miałem poważne limo, krwiak oka czy coś takiego i przez jakiś czas po zejsciu lima i krwi z oka miałem nieco ciemniejszy oczodół ale samo zeszło

, btw. ja też miałem poważne limo, krwiak oka czy coś takiego i przez jakiś czas po zejsciu lima i krwi z oka miałem nieco ciemniejszy oczodół ale samo zeszło
1
...
Napisał(a)
łokej, dzieki za odpowiedzi, niestety nie mam abonamentu, dałbym sogacze, pozzdrawiam
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!