Cześć, byłem u endykrynologa, który potwierdził że mam lipomastię. Zdecydowałem się na operacje i właśnie piszę z pytaniem do osób które też się z tym borykały gdzie robiliście swoje operacje, jaki był koszt i czy jesteście zadowoleni z efektu, dzięki.
...
Napisał(a)
LIPOMASTIA
Cześć, byłem u endykrynologa, który potwierdził że mam lipomastię. Zdecydowałem się na operacje i właśnie piszę z pytaniem do osób które też się z tym borykały gdzie robiliście swoje operacje, jaki był koszt i czy jesteście zadowoleni z efektu, dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
A może lekarz jednak stwierdził ginekomastie ?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT:
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Lipomastia to nadmiar tkanki tłuszczowej, wsyatrczy ja zredukować i po problemie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Niestety, po zredukowaniu około 10kg rozmiar piersi się nie zmienił :P
...
Napisał(a)
Pokaż jak to wygląda na zdjęciu , lekarz nie zaproponował miejsca gdzie można wykonać ten zabieg ?
Polecane artykuły