Szacuny
2604
Napisanych postów
13588
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
469238
sOiR
U mnie stety bądź niestety tylko dwa smaki były dostępne. Jutro pójdzie test waniliowych
ja miałem z tego co patrzyłem jakoś 5-6 smaków do wyboru, ale wziąłem słony karmel - jakiegoś mega szału nie ma, ale są smaczne, przede wszystkim makro robi tu robotę, bo można je śmiało wliczyć i zjeść jak ma się ochotę, ja chciałem po prostu z ciekawości spróbować, pewnie więcej nie kupię, bo szkoda kasy, ale weszły dobrze słony karmel miał lekko ponad 60g ww i niecałe 10g fatu, więc naprawdę mega sztos pod tym względem
Szacuny
29773
Napisanych postów
27256
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
384609
wczoraj spróbowałem lody z lidla z nowej serii Gelatelli Premium - Solony Karmel - najlepszy solony karmel jaki miałem przyjemność jeść, lody kremowe fajne w konstystencji, kawałki karmelu pyszne, kaloryka nie powala, ale tragedii też nie ma coś koło 210kcal/100g
Szacuny
62
Napisanych postów
207
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12137
Dla mnie hit to są te amerykańskie Choco brownie. NIe przepadam za lodami czekoladowymi i z tej serii jednak zawsze preferowałem masło orzchowe ale kiedyś było promo, miałem smaka i ...przepadłem. MOcno czekoladowe, wyraziste a jak się trafi na kawałek murzynka to geba sama się cieszy. Niestety lody dośc kaloryczne.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106271
Napisanych postów
378283
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711489
Najgorsze lody jakie w życiu jadłam,zjadłem może że dwie łyżeczki żona z córką to samo.nic im nie mówiłem jak im dałem spróbować .każdy to samo zdanie że smakują jak by ktoś pety w nich odgasil ,porażka !!!!