Szacuny
3
Napisanych postów
368
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8782
Witam , może i to pytanie bylo kilka razy zadawane, ale coś mi wyszukiwarka sie pieprzy na telefonie i nie daje rady wyszukać...
Zastanawiam sie czy ktoś z Was posiada jakiś trening Lazara Angelova z jego początków ? Teraz zapewne ma jakieś zaawansowane ćwiczenia , a mi potrzeba coś jak zaczynał.
Chce coś pozmieniac we własnym treningu , a ze widzę trochę podobieństwa w genetyce mojej jak i jego to może coś pomoże :)
Szacuny
46
Napisanych postów
1868
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
24162
Znaczy mi chodziło że zrozumieli że jak będą mieli ten sam trening to nie będą tak samo wyglądać i zaczęli ćwiczyć a nie szukać jakiś niby lepszych wyjść :)
Szacuny
6
Napisanych postów
70
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1607
Ten sam trening znajduje się także tutaj : http://www.cutandjacked.com/Workout-Routine-Lazar-Angelov ale znając życie zaraz ktoś zjedzie ten trening że to g**** itp... Ja kiedyś szukałem treningu jaki kazali robić pittowi do roli achillesa, i spotkałem się z wieloma nieprzyjemnościami. Moim zdaniem trzeba albo konsekwentnie zacząć taki trening np. Lazara albo nic nie mieszać i robić tak jak mówią - jakoś trzeba się określić :)