hehe :P tez mi się wydaje, że coś muszą brać:) a tak na marginesie ile on mierze mieć w obwodzie ramienia z 40 cm czy więcej :P
...
Napisał(a)
Witam, czy rzeczywiście można osiągnąć taki wygląd jak Lazar trenując wyłącznie z obciążeniem własnego ciała?????
facet z filmiku trenuje również na siłowni...
facet z filmiku trenuje również na siłowni...
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)

Żadna specjalna dieta? Ok jest różnica pomiędzy dietę dopracowaną w 100%, a po prostu zdrowym odżywianiem i dostarczaniem budulca do naszych mięśni bez liczenia kalorii na kalkulatorze. Ale piszesz tak jakby wystarczyło jeść co popadnie, ćwiczyć kilka razy w tygodniu i to ma zapewnić mega sylwetkę.
...
Napisał(a)
OnckiWidze, ze ludzie tutaj maja zerowe pojecie o sporcie zwanym kalistenika. Ludzie uprawiajacy ten sport bazuja na ciezarze wlasnego ciala. Treningi 4/5x w tygodniu oraz zadna specjalna dieta. Ja cwicze poltorej roku i przytylem 10kg. A rzezba przy tym sporcie to dodatkowy fajnie wygladajacy bajer. ps wygladac jak Lazar da sie bez problemu. Wystarczy wiara w swoje mozliwosci oraz bardzo duze checi. Wiem cos o tym bo juz troche w tym siedze.
typowy troll
2
...
Napisał(a)
gsmt dlaczego myślisz że to był troll? Dieta + trening kalisteniki = ogromna siła.Wątpię,żeby pierwszy lepszy "kark" z siłowni dał radę podciągnąć się kilka razy w pozycji hollow czysto technicznie,zrobić pompki w staniu na rękach,czy nawet poprawnie technicznego muscle up'a.Lazar widać siedzi w tym już parę ładnych lat albo i więcej.
PS. żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał,nie miałem na celu skrytykowanie ludzi ćwiczących na siłowni.
PS. żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał,nie miałem na celu skrytykowanie ludzi ćwiczących na siłowni.
1
...
Napisał(a)
ja z kolei watpie zeby pierwszy lepszy "dmuchawiec" z SW robil poprawne przysiady, ciagi czy tez wszystkim dobrze znane wyciskanie lezac, mowie tutaj o technice bo o ciezarach nie ma nawet co wspominac
mozna tak mnozyc w nieskonczonosc kto jest w czym lepszy, to jak porownywanie auta terenowego z wyscigowym, kazdy ma inne osiagi i na innym torze jest lepszy.
Zmieniony przez - gsmt w dniu 2014-01-29 17:09:31
mozna tak mnozyc w nieskonczonosc kto jest w czym lepszy, to jak porownywanie auta terenowego z wyscigowym, kazdy ma inne osiagi i na innym torze jest lepszy.
Zmieniony przez - gsmt w dniu 2014-01-29 17:09:31
2
...
Napisał(a)
Ile razy w tygodniu się tak trenuje? I ten FBW to jest po tych ćwiczeniach czy zamiennie?
Zmieniony przez - Czarus9 w dniu 2014-01-29 17:16:59
1
...
Napisał(a)
Oni nie muszą trenować na siłowni, po prostu dieta, światło rzeźbiące+photoshop i masz ich niektóre filmiki, kazde zdjecie jest zmienione komputerowo, nie wiem ile moga miec w ŁAPIE, ale mozna se policzyc dobre proporcje 86kg 186 wzrostu coś koło 39-40. Tak nie można wyglądać od tak, nie nikt tak nie będzie wyglądał, bo to jego geny.
Oni nie są duzi, są wyrzeźbieni
Oni nie są duzi, są wyrzeźbieni
4
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!