Jakies opinie na temat tego posilku? Sklad znaja wszyscy napewno. Dla formalnosci ; przyprawy, papryka czerwona, kielbasa :(, kabaczek, cebula i inne wynalazki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
napewno jest bardzo smaczne, nie wiem czy mozna wszamać chociaz raz za czas chyba nie jest źle dużo warzyw = błonnik chyba się nie myle?
PS. Ja nie daje kabaczku
PS. Ja nie daje kabaczku

Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
...
Napisał(a)
No jest smaczne i raczej lekko strawne, z tego co czuje ajk sie trawi. Raz na jakis czas zjem.
Ps. kabaczek rządzi :)
Ps. kabaczek rządzi :)
...
Napisał(a)

Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
...
Napisał(a)
Nie no te ostatnie co wymieniles odpaja definitywnie.
Dzis nie moglem patrzec na smacznie wygladajace wedlinki co mamuska kupila w delikatesach po przeczytanie twojego ostatniego posta k3ho
Nastepne do odstawki.
Dzis nie moglem patrzec na smacznie wygladajace wedlinki co mamuska kupila w delikatesach po przeczytanie twojego ostatniego posta k3ho

Nastepne do odstawki.
...
Napisał(a)
ja juz nie patrze na wedliny, czasem oczywiscie by sie zjadlo, ale wole juz salatke z tunczyka wtedy zjesc

...
Napisał(a)

Sluchajcie a czy leczo jest dobrym zrodlem warzyw na redukcji? mowie tu tylko i wylacznie o swojskim leczo, wekowanym. I chodzi mi tylko o ta baze do przygotowania lecza- same warzywa czyli rozno kolorowe papryki, pomidory, cebula itp bez miesa, zadnych konserwantow, chemii, przypraw- jest to taka naturalna "papka"- dodam fotke pozniej. Co o tym sadzicie? bo np. dzis sobie do jajecznicy dodalem 4 lyzki i jest mega smaczne:D
edit: dodana fotka i sorki za odswiezanie tematu:)
Zmieniony przez - henry2015 w dniu 2007-06-02 13:28:54
...
Napisał(a)
Mozesz dodac takie warzywa do diety, ale staraj sie ich nie rozgotowywac za bardzo.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Hmm one byly juz gotowane przed wekowaniem, wiec teraz to je wcinam nawet prosto ze sloika. Pozatym jem jeszcze inne warzywa, gotowane razem z cycem. Generalnie wiecie to jest wygoda- tak jak z wpc np;]. Dzieki za odp!
Zmieniony przez - henry2015 w dniu 2007-06-02 18:05:43
Zmieniony przez - henry2015 w dniu 2007-06-02 18:05:43
...
Napisał(a)
Pewnie nie mają już tyle witamin i minerałów co na początku, ale jako urozmaicenie czemu nie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!