Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Lek Forxiga (dapagliflozyna)

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3125

Formularz - Proszę o pomoc

42

Waga

96

Wzrost

180

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

5 lat crossfit

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

2800

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Testosterone od 3 lat (z przerwą) od 1,5 roku stałe HTZ

Opisz swój plan treningowy

4 razy x tydzień Crossfit

Cel cyklu

Redukcja

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 110 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 3224
Witam,

Czy ktoś próbował redukcji na Forxiga (dapagliflozyna).

Nie mogę nic znaleźć a z opisu środka wygąda że może pomóc w trakcie redukcji.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 483 Napisanych postów 628 Wiek 46 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3450
Clen efedryna cofa mi wystarcza nie mialem kontaktu z tym lekime. Z ciekawosci mozesz wstawic opis tego leku.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
JurnyDziadek
Clen efedryna cofa mi wystarcza nie mialem kontaktu z tym lekime. Z ciekawosci mozesz wstawic opis tego leku.

Cały opis do znalezienia w necie. Tu ciekawszy fragment:

Substancją czynną preparatu jest dapagliflozyna, doustny lek przeciwcukrzycowy. Dapagliflozyna stosowana jest w celu zmniejszenia stężenia glukozy we krwi w przebiegu cukrzycy typu 2 (dawniej stosowano termin „cukrzyca insulinoniezależna”). Hamuje aktywność specyficznego białka odpowiedzialnego za transport glukozy przez błonę komórkową, tzw. kotransportera glukozy zależnego od jonów sodowych (SGLT2). Transporter SGLT2 znajduje się wyłącznie w cewkach nerkowych i jest odpowiedzialny za wchłanianie zwrotne glukozy z powstającego moczu z powrotem do krwi. Hamując aktywność SGLT2 dapagliflozyna zmniejsza zwrotne wchłanianie glukozy i powoduje wydalanie glukozy z moczem, co prowadzi do zmniejszenia stężenia glukozy we krwi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
Co do tej pory brałeś przy redukcji..?

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
krzykacz
Co do tej pory brałeś przy redukcji..?

Mam dość specyficzny organizm dlatego kombinuję. Np.: niskie węgle lub ketoza- stany lękowe, brak energii do działania, tragedia.

Z tego co wcześniej brałem na redukcji to: ECA Gold, T5, próba podejścia pod DNP (tutaj pierwsza dawka dała mi takie zmulenie na dwa dni ze nie byłem wstanie funkcjonować psychicznie).

Trenuje CrossFit wiec i tak zejście z węgli to słaby pomysł. Trening dynamiczny i bez węgli nie do zrobienia. Dlatego pomyślałem o tym leku.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
Czyli niewiele brałeś bo te blendy niewiele wnoszą. Przygotuj sobie efe/cofe/clen/yohe/helios i coś z tego załaduj z głową pod swoje sporty.

doping & zdrowie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zle samopoczucie i nerwica

Następny temat

Czy testosteron wystarczy aby osiągnąć podobna sylwetkę jeffa środa w rok?

Alldeynn
Polecane artykuły