Bardzo dziękuję za odpowiedż.
...
Napisał(a)
Bardzo proszę o poradę czy mogę pić syrop MEGACE na apetyt, mam 72 lat, jestem po usunięciu piersi we wrześniu ub.roku, zażywam na co dzień Tamoxifen-EGIS i Calcenato na osteoporozę. Nie mam apetytu, bardzo schudłam, jem na siłę. Znajoma też po leczeniu nowotworu przyniosła mi dzisiaj ten syrop, ona boi się przytyć. Proszę o radę bo wyczytałam, że po MEGACE są uboczne skutki jak wymioty, łysienie, zasłabnięcia, i inne, na serce nie choruję, po Tamoxifen nie mam żadnych ubocznych skutków, a kontrolę u onkologa mam 31.03.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie pytaj o coś takiego na forum, to nie jest stosowne miejsce. Poczekaj do wizyty u lekarza.
...
Napisał(a)
Tu bardziej chodzi że to dział doping,tu nie leczymy,od tego są lekarze i w Pani przypadku nawet bym nie brał pod uwagę opinii ludzi z internetu. Również życzę spokojnych świąt.
...
Napisał(a)
dokładnie proszę poczekać na wizytę u lekarza
kilka dni nie zrobi już u Pani większej różnicy
kilka dni nie zrobi już u Pani większej różnicy
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!