Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
2024 lat
Przeczytanych tematów
0
Osobiscie wolalbym zeby ta walka sie dopiero za jakis czas odbyla, Minotauro potrzebuje wiecej doswiadczenia. Aczkolwiek uwazam ze jest durzo lepszy od Colemana, widzialem go w RINGS i jest naprawde niesamowity. Jedyne przez co moze przegrac to wlasnie brak doswiadczenia.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Lewis zapowiedział, że jesli nie wygra walki rewanżowej z Rahmanem (17.11) to definitywnie kończy karierę. Jeśli sie przepychali, to chyba "ciśnienia nie trzyma":)
Szacuny
1
Napisanych postów
117
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7202
Wygladalo to mniej wiecej tak ze siedzieli obok siebie w studiu i o ile dobrze zrozumialem Rahman robil jakies uwagi nt. orjentacji seksualnej Lewisa, ten mu cos odpowiedzial, potem wstali i zaczela sie przepychanka, zanim ochrona zdarzyla ich rozdzielic wpadli na stol i go polamali.
Szacuny
65
Napisanych postów
17868
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
102745
ale jeszcze bodajze jakos w połowie września przed nami kolejna heheheeh (czyżby znów dziwna) walka Tysona!
A Lewis hhm jak nie da sie trafic jak ostatnio to wygra to dobry strateg i technik ale a bardzo złą ceche jak na boksera- SZKLANĄ SZCZĘKE. Mam nagranych naprawde duzo walk boxerskich i widac na nich ze jak ktos pożadnie strzeli Lewisa to on od razu ma miękkie nogi np fajna była walka z potężnym Briggsem, kotry od razu napadl Lewisa no i mało brakowało aby go znokautowal!!
A tyson hmm zobaczymy co pokaże to juz jednak nie jest ten sam bokser co przed pojedynami z Holym!! a szkoda
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Gibon, swego czasu modna była teza że walki bokserskie to jedna wielka lipa, że wszystko jest ustawione wcześniej, i że to tylko kasa. Teza ta upadła po paru wypadkach śmiertelnych w ringu, po paru b.ciężkich knockoutach itp. Czy Ty naprawdę wierzysz, że Lewis umówił się z gościem, który praktycznie złamał mu karierę, pozbawił go możliwosci walki z Tysonem, i "zabrał" paredziesiąt milionów dolarów sprzed nosa, że bedą się przepychać w studio "bo zrobimy sobie fajny show"??? "Ty mnie nazwiesz pedałem, a ja cie popchnę na stół..." ha,ha,ha.Ktos, kto sie interesuje boksem wie, że Lewis jest przewrażliwiony na punkcie swojego
rzekomego czy nie "gejostwa".
Spiskowa teoria dziejów, Gibon. Wszystko jest już ustawione:) żal mi Cię baaardzo.
Nie pozdrawiam
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Pomijam fakt czy było to wyreżyserowane czy też nie choć sam osobiście uważam że była to spontaniczna akcja przez
nikogo nie ustawiona.Nie zmienia to jednak faktu, że w cza-
sie realnej konfrontacji poza ringiem, bez rękawic i sędzie-
go, oraz gdy nie obowiązują żadne zasady sportowe-dwóch bo-
kserów z czołówki światowej prowadzi walkę w stylu zapaśni-
czym (na dość miernym poziomie).Rahman błyskawicznie kli-
nczuje blokując ręce Lewisa i obala go na stolik, następnie
na podłogę. Lenox był bezradny, nie mógł wyprowadzić żadnego
ciosu. Konkludując-sądzę, że gdyby na miejscu Rahmana był
Rickson, Coleman lub Kerr Lenox nie wyszedłby cały z tej
konfrontacji !
Co o tym sądzicie ?