No wlasnie Guru, co polecasz za specyfiki na lepsze i szybsze zrastanie sie kosci to raz, a po drugie na szybsza odbudowe miesnia czworoglowego uda-zostal przebity przez kosc i zanikl. Juz sie powoli odbudowuje, ale ten proces pewnia moznaby jakos przyspieszyc. Dzisiaj bylem na kontroli w ambulatorium w szpitalu, ale dla mnie to byl cyrk i innymi slowami tego nie opisze. Po pierwsze kazali mi stac 3 godziny nie w tej poczekalni, po drugie lekarza dali mi jakiegos murzyna co to nawet nie umial czytac nazwisk po polsku, nie przebadal mi nogi (jakis inny Wloch mi za to przebadal i powiedzial, ze niedlugo mi wytlumaczy reszte moich pytan, po czym poszedl i juz nie wrocil), pytalem go o jakies lekarstwa, a nawet co z nastepnymi operacjami to nic nie chcial mowic. Jak lezalem na oddziale to ten sam czarny bal sie zrobic biopsji kolana i dopiero po paru godzinach wzywan pacjent sam musial isc po innego lekarza, ktory mu to zrobil i powiedzial, ze byla bardzo konieczna. Dlategotez prosze Ciebie o odpowiedz na moje pytania, bo w szpitalu sie nic na ten temat nie dowiedzialem. Z gory dziekuje
Pozdrawiam,
NoRtOn

2
Pozdrawiam,
NoRtOn
*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best