Koxik
...
Napisał(a)
Robiłem niedawno badania mam estrogen ponad norme z wynikiem 154,96 a norma do 91,10 mam letrazol pod ręka jakie dawki i co ile dni żeby zbić estro do gorrnej granicy normy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Spróbuj może 1/2 tabsa 3 razy w tygodniu.
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Letro nie za mocne na tak niewiele podwyższone estro? Nie sprawdziłaby się mała dawka symexu, nawet ćwierć tabsa dwa razy w tygodniu? Albo pół?
...
Napisał(a)
Spróbuje 1/4 tab 2x w tyg letro. Jak z tym progesteronem czym mogę go zbić ma hcg wpływ jakiś na jego poziom, czy podzywszomy progesteron może wpływać jakoś na prace tarczycy?
Koxik
...
Napisał(a)
Musisz sam zobaczyć i dobrać do siebie.
Mi 1/4 letro raz w tygodniu przy 250tescia ew zbija pod norme
Mi 1/4 letro raz w tygodniu przy 250tescia ew zbija pod norme
...
Napisał(a)
Elana7551682Spróbuje 1/4 tab 2x w tyg letro. Jak z tym progesteronem czym mogę go zbić ma hcg wpływ jakiś na jego poziom, czy podzywszomy progesteron może wpływać jakoś na prace tarczycy?
Progesteronu tak latwo nie zbijesz, masz leko podwyzszony nie zawracalbym sobie nim glowy.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dawkowanie ari na cyklu Bold+Enan. Podatność na gino .
Następny temat