Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Brzęczek to mzoesz sobie być trenerem w pierwszej lidze albo i drugiej, na kadre ma małe osiągniecia, w ogóle to o żadnych nie słyszałem, wiadomo że od piłkarzy też zalezy sporo ale jak źle dobrani, ustawieni to jak maja dorbze grać
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
150
Napisanych postów
17760
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197549
I jak sie podoba losowanie.Bo mi tak sobie.Znów Włosi i nudna BiH,na + Holandia z która dość dawno nie graliśmy.W każdym razie i tak na wiecej aniżeli 3 miejsce nie ma co liczyc w grupie
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
150
Napisanych postów
17760
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197549
Głównie by ograniczyć/wyeliminować jak najbardziej liczbe spotkan towarzyskich .Jest puchar,nagroda w postaci awansu do turnieju itd. wiec i powinno byc wieksze zaangażowanie i poziom samych spotkań.a tego w meczach o pietruszke było brak
Szacuny
150
Napisanych postów
17760
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197549
Bez Lewego który dostał wolne po LM.Decyzja w pełni zrozumiała,bedzie okazja do po testowania.Zobaczymy też jak Holandia bedzie wyglądała po tym jak Koeman odszedł do Barcy
Szacuny
150
Napisanych postów
17760
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197549
Ja nie wiem po co zabierac młodzieżówce która dziś gra b.wazny mecz w eliminacjach Euro zawodników tylko po to by ci sie przejechali.Tym bardziej ze wuja ewidentnie gra na wynik,w tych dośc mało istotnych rozgrywkach.jakis tam plus ze z czasem ta gra sie poprawiła w meczu z BiH co nie zmienia faktu ze jest słabo i to chyba ostatni dzwonek by zmienic trenera (czego oczywiście Boniek nie zrobi)
Szacuny
150
Napisanych postów
17760
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197549
Niby fajne wyniki,kilku młodziaków którzy moga stanowić realne zagrożenie dla starych itd. ale jakoś z dystansem podchodze do tego.Finowie rezerwami grali,makarony tez namarnowali kilka naprawde swietnych okazji na gola,a Bośniacy juz od 15 min grali o jednego mniej.No ale wynik jest wynik
No i tez kwestia co z Milikiem.Oby znalazł nowy klub w zimowym okienku,bo pewnie wuja bedzie go ciągnął za uszy.A ze nie został zgłoszony przez Napoli do rozgrywek to szans na gre nie ma...