Szacuny
921
Napisanych postów
55352
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
336658
W Ozimku program bedzie obsługiwała autorka wiec wszystkie błędy wyeliminuje a już jutro też całość sprawdzi. To była premiera na tym ligowym systemie i cos lekko zawiodło pod koniec.
Zmieniony przez - gokuson w dniu 2013-09-16 10:36:42
Szacuny
84
Napisanych postów
6679
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
20906
Masti jak zawsze pełna profeska ledwo poszedłem się wykąpać i już są filmy a mamy niedziele 10:39 :D :D Tylko naprawdę mam ogromną prośbę popraw wyniki bo są nadal osoby jak Artur Rejek , Marta Matuszewska i inne które mają zaliczone zerową ilość powtórzeń a punkty do ligi są bardzo ważne wielkie dzięki ja wieczorkiem wstawię jeszcze swoję zdjęcia z aparatu dzisiaj idę się gdzieś przejść odpocząć trochę i już nie mogę się doczekać zawodów w Ozimku gdzie już dzisiaj mówię że zamierzam zrobić swoją nową życiówkę i tak będzie jeszcze raz wielkie dzięki za przyjazd wszystkim
Turek: Wielokrotne Wyciskanie 60 kg mężczyzn
1. Tadeusz Homańczuk-Wrocław 93 powtórzenia
2. Andrzej Kocyła –Złotoryja 87 powtórzeń
3. Grzegorz Dyrcz – Tychy 81 powtórzeń
Turek: Wielokrotne Wyciskanie 50% m.c. kobiet i mężczyzn LIGA
1. Jacek Brodzik Rybnik 211powtórzeń NOWY REKORD POLSKI 2. Tadeusz Homańczuk Wrocław 176 powtórzeń
3. Michał Bojanowicz 174 powtórzenia
Turek: Wielokrotne Wyciskanie 50% m.c. kobiet i mężczyzn AMATORZY
1.Michał Kurzawa Turek 154 powtórzenia
2.Zenon Wieczorek Turek 90 powtórzeń
3.Mateusz Wojciechowski Kłodawa 88 powtórzeń
Szacuny
111
Napisanych postów
675
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5602
W celu usprawnienia zawodów już informuję, że w Ozimku do każdej kat. będzie osobna lista papierowa, pięknie ubrane atrakcyjne hostessy będą zapisywać zawodników na starcie potem w trakcie zawodów ich wyniki. Czyli: 100m, 30k, 60m, 1/2lig., 1/2am. mamy pięć list i na początku jedna zbiorcza dla wszystkich na starcie czyli 6 list. Oczywiście do laptopa na bieżąco swoją drogą i jak się da rzutnikiem na ścianę, nie wiem tylko jak z transmisją live kto będzie nagrywał, bo sama Basia z SFD chyba nie ogarnie wyniki do kompa + nagrywanie?