Witam jak sie ma stosowanie liphantylu do budowania mieśni i ogolnie do treningu siłowego. mam trojglicerydy 3x ponad norme i lekarz zapisal mi ten lek.
Z tym że ten lek może powodować rozpad mieśni.
Wpływ na mięśnie
Należy natychmiast przerwać przyjmowanie leku i skontaktować się z lekarzem, gdy wystąpią
niespodziewane skurcze lub bóle mięśni, wrażliwość lub osłabienie mięśni w czasie przyjmowania
leku Lipanthyl 200M.
• Lek ten może powodować schorzenia mięśni, które mogą być ciężkie.
• Schorzenia te są rzadkie, ale obejmują zapalenie mięśni i ich rozpad.
Weszlem w wikipedie i jest takie cos : "bóle mięśni lub ich uszkodzenie przejawiające się wzrostem CK"
Ck to kinaza kreatynowa.
ogarnia ktos to ? albo brał ktos liphantyl i cwiczyl i elegancko roslo nic nie bylo? biore 200mg liphantylu . mam nadzieje ze sila nie spadnie i mięsnie :) Pzdro
Z tym że ten lek może powodować rozpad mieśni.
Wpływ na mięśnie
Należy natychmiast przerwać przyjmowanie leku i skontaktować się z lekarzem, gdy wystąpią
niespodziewane skurcze lub bóle mięśni, wrażliwość lub osłabienie mięśni w czasie przyjmowania
leku Lipanthyl 200M.
• Lek ten może powodować schorzenia mięśni, które mogą być ciężkie.
• Schorzenia te są rzadkie, ale obejmują zapalenie mięśni i ich rozpad.
Weszlem w wikipedie i jest takie cos : "bóle mięśni lub ich uszkodzenie przejawiające się wzrostem CK"
Ck to kinaza kreatynowa.
ogarnia ktos to ? albo brał ktos liphantyl i cwiczyl i elegancko roslo nic nie bylo? biore 200mg liphantylu . mam nadzieje ze sila nie spadnie i mięsnie :) Pzdro