Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć dziewczyny!
Jakieś 1,5 tygodnia temu zaczęłam brać spalacz Lipo-6 Black Hers Ultra Concentrate. Brałam go już rok temu i spisał się świętnie jednak dość często bolała mnie głowa.
Minął równo rok i postanowiłam wypróbować go jeszcze raz. Biorę go zawsze około 30-40 min przed treningiem cardio. Jednak nie czuję jakiegoś specjalnie dużego 'kopa', nie mam też problemów ze spaniem, wręcz przeciwnie - gdy np. wezmę tabletkę przed treningiem o 18, to o 23 normalnie zasypiam jak bobas. Czy to znaczy, że ten spalacz już na mnie nie działa? Czy możecie polecić mi jakieś supelementy, które zwiększą efektywność treningu cardio, spalania tkanki tłuszczowej?
Oczywiście zależy mi na utracie tkanki tłuszczowej, tak więc dietę redukcyjną stosuję - obcięłam węglowodany, dużo warzyw, owoców też w miarę no i białko. Jakie suplementy mogę zastosować by przyspieszyć proces gubienia kg?
Szacuny
6313
Napisanych postów
78029
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766969
Redukcja tkanki tłuszczowej jest celem, który prędzej czy później jest konieczny u każdego z nas. Wynika to z tego, że nie da się utrzymać niskiego poziomu tkanki tłuszczowej po cyklu, w którym budujemy mięśnie. Dlatego właśnie wtedy redukujemy.
Każdy doskonale zdaje sobie sprawę, że podstawą uzyskania pozytywnych efektów redukowania tkanki tłuszczowej jest dobrze dobrany trening siłowy i dieta. Co jednak w sytuacji, gdy pod tym względem dopięte mamy już wszystko na ostatni guzik? Wtedy przemyśleć możemy zastosowanie odpowiednich suplementów. Jednym z nich jest termogenik, czyli popularny spalacz tkanki tłuszczowej.
Lipo-6 Black Hers Ultra Concentrate pod względem składu nie jest szczególnie dobry. W zasadzie sama kofeina, teobromina, synefryna w nieznanych ilościach, których amerykańscy producenci tradycyjnie nie podają, powoduje, że kupujemy kota w worku. Dochodzi do tego kwas foliowy w ilości 200 ug i witamina B12 3 ug, które nie mają większego wpływu na naszą tkankę tłuszczową. Skład tego suplementu wcześniej był zdecydowanie mocniejszy, więc działanie jak najbardziej może być dużo słabsze.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Produkt ten zawiera substancje uznawane za nielegalne w Unii Europejskiej. Proszę nie zadawać więcej takich pytań w tym dziale. Ewentualnie, jeśli chcesz kontynuować dyskusję, przeniosę temat do działu DOPING.
Szacuny
4
Napisanych postów
6565
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
58743
Martucca
Produkt ten zawiera substancje uznawane za nielegalne w Unii Europejskiej. Proszę nie zadawać więcej takich pytań w tym dziale.
Ewentualnie, jeśli chcesz kontynuować dyskusję, przeniosę temat do działu DOPING.
Marta - mogę, tak z ciekawości zapytać, gdzie można znaleźć wiarygodny ( i aktualny ) spis takich substancji ??
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kurczę, nie wiem... Postaram się poszukać, ale z takich najbardziej znanych to efedryna, subitramina, johimbina, geramina...
Co oczywiście nie znaczy, że nie da się ich kupić i nie są w powszechnym obiegu... Jak popatrzycie na opakowania, to często te 'legalne' mają dopisek "EU version", a te 'nielegalne' "US version.
W rękach osoby niedoświadczonej mogą być mieć naprawdę złe skutki, jeśli np. taka osoba weźmie je w czasie upału, pzed treningiem, gdzie tętno znacząco idzie w górę...
W sklepie sfd wszystkie spalacze są legalne
Zmieniony przez - Martucca w dniu 2013-05-27 08:54:28