Szacuny
2
Napisanych postów
23
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
167
Witam. ostatnio schudłem w około 40 dni 12kg. Brałem l-carnityne i thermo fat burner. Waze teraz 98 kg. ale to wraz za duzo. Mam pytanie odnosnie produktu firmy Trec Lipo [X] Pack w saszetkach.
1.Czy nie poszkodzi mi.
2.Czy mogę łączyć z thermo fat burnerem, czy też to bez sensu, bo ponoć w tym mixie kapsułek jedna kapsułka to thermo fat burner.
3.Czy muszę brać Lipo (X) Pack w każdy dzień czy tylko w dni w których będę biegał, czy tez będę na siłce?
4.Wyczytałem jak ktoś napisał jak brac te tabletki:
" 30 minut przed treningiem:
* czerwona kapsułka
* czerwona kapleta
* różowa tabletka
* beżowa tabletka
Bezpośrednio po I posiłku:
* zielona tabletka
* brązowa kapsułka softgelowa
* 2 białe kapsułki
* niebieska tabletka "
czy to prawda?
Prosze o odpowiedzi.
Dieta jest, trening 3x w tygodniu + 2x w tyg tenis stołowy około 1.5h.
Szacuny
2
Napisanych postów
23
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
167
... ludzie ja was prosze tylko o odpowiedzi na te pytania... nic wiecej.. po co plan dnia.. ja sie pytam o skutki uboczne i czy trzeba brac kazdego dnia czy wystarczy tylko w dni treningowe... nic wiecej.
Szacuny
8078
Napisanych postów
50211
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
388267
SPOSÓB UŻYCIA: 1 x dziennie po 1 saszetce.W dni treningowe: 1 saszetka około 30 min przed treningiem. W dni nietreningowe: 1 saszetka około 30 min przed posiłkiem. Preparat popić około 300 ml wody. Preparat najlepiej stosować systematycznie przez okres 4-6 tygodni. Preparat ma działanie pobudzające, dlatego należy go stosować najpóźniej 4 godz. przed snem.
Szacuny
2
Napisanych postów
23
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
167
czytałem juz wczesniej TĄ "opinie" lecz oczywiscie dowiedziec sie czegos z tamtego tematu to nie da sie. gdyz kazdy pyta sie : a co sądzicie o tym a co o tamtym... i co lepsze to czy to.. i nie ma tam zadnych ciekawych informacji. Ale dzieki wszystkim za dobre chęci..