Szacuny
4
Napisanych postów
26
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
165
Witam,
jak w temacie, chciałbym poznać wasze opinie na temat spalacza "Liporazor" oraz rozstrzygnąć własny spór przed zakupem.
Zastanawiam się nad zakupem:
- Liporazor
- Thermo speed Hardcore - Thermo speed Extreme
Nie wiem, na który się zdecydować. Wiem, że Liporazor nie posiada kofeiny lecz więcej ekstraktów pobudzających spalanie, zaś Thermo speed ma w sobie kofeinę, która mocno pobudza (słyszałem, że można mieć po nim zjazd).
Ważę 98kg.
Proszę o pomoc koledzy i koleżanki.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Spalacze tkanki tłuszczowej to suplementy, których zadaniem jest przede wszystkim pobudzić (dzięki czemu możemy dać z siebie więcej w trakcie trwania aktywności fizycznej, jak i w czasie wykonywania czynności dnia codziennego, tzw. spontaniczna aktywność fizyczna), zmniejszenie apetytu, oraz lekkie podkręcenie metabolizmu, dzięki dodatkom substancji działający pod kątem termogenicznym. Jeżeli dieta nie jest dopięta do maksimum, a trening siłowy solidny, to niestety żaden spalacz nie pomoże. Jak to u Ciebie wygląda?
Szacuny
4
Napisanych postów
26
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
165
A coś bez kofeiny, nie brałem nigdy spalaczy, kiedyś usłyszałem, że mam podwyższone ciśnienie dlatego myślałem o liporazor, a zwłaszcza że wymienione spalacze otrzymam za free muszę tylko wybrać
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
jak zle reagujesz na kofeine to celuj z liporazor, Thermospeedy sa mocno naladowane kofeina, wiec tutaj nie bedzie to w Twoim przypadku pozadane. jak masz produkt za darmo to nie ma co sie zastanawiac tylko bierz i tetsuj samemu sobie wyrois zopinie co do dzialania tego typu srodkow.
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
O ile Olimp Termo Speed Hardcore i Extreme są dość podobne pod względem składu, o tyle jak sam zauważyłeś, Liporazor już jest spalaczem tkanki tłuszczowej bezkofeinowym. Jeżeli nie potrzebujesz pobudzenia, to śmiało weź właśnie jego. Jeżeli pobudzenie będzie dla Ciebie przydatne, to dowolny z dwóch wymienionych lub jakiś inny. Nie są to mocno pobudzające spalacze, więc nie powinno być żadnych zejść. Jest to jednak mocno indywidualne, więc jedna osoba nie poczuje w ogóle pobudzenia, a inną będzie nosiło..