Szacuny
2
Napisanych postów
2413
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
20417
Dziś pojawiła się oficjalna informacja o Lombardzie. Co o tym sądzicie? Ja myślę, że to był ostatnio zawodnik tak wysokiej klasy po za UFC i UFC ma teraz absolutnie wszystkich :)
Ale z niecierpliwością czekam na walki Lombarda no i pojedynek z Andersonem ! Co będzie moim zdaniem walką w historii tej wagi.
"Ten, kto nigdy nie upadł, nie wie, jak się podnieść" - Fedor Emelianenko
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2683
Napisanych postów
9016
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
221626
Jak Hector będzie pamietał o tym że jest światowej klasy Judoką to Imo wygra bez problemu,mnie tylko drażni ze "ukradł" Lee Murrayowi pseudonim("Lightning")
Szacuny
195
Napisanych postów
1633
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
8963
To jest 10 ostatnich przeciwników lombarda: Trevor Prangley, Jesse Taylor, Falaniko Vitale, Joe Doerksen, Alexander Shlemenko, Herbert Goodman, Jay Silva, Art Santore, Joey Gorczynski, Kalib Starnes, Jared Hess.
Na początku mojego zainteresowania mma też patrzyłem na same cyferki: łał! lombard ma record 31-2! Jakim cudem taki leszcz jak couture z recordem 14-8 został wpisany do hall of fame?
Szacuny
195
Napisanych postów
1633
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
8963
No tak, teraz patrzę zupełnie pod innym kątem. Pytam czy duża popularność lombarda nie jest spowodowana w większości tym, że jest 31-2 i od X lat nie przegrał.