Mam nadcisnienie I stopnie unormowane. Brałam ponad rok Noliprel forte 5 mg+1,25 mg oraz Nedal 5 mg - 1/4 tabletki, wcześniej od dwóch lat inne. Zmieniłam kardiologa i otrzymałam wczoraj inne leki - LoristaHD, 100 mg+25 mg oraz Corectin 5 i Polocard. Biorę również na nadczynność tarczycy Metizol 5 mg co 2 dzień 1 tabletę. Pan doktor wspomniał, że Noliprel nie jest wskazany przy nadczynności tarczycy. Mam 55 lat i dziś po nowych lekach po trzech dniach dawkowania mam obniżone ciśnienie, w nocy nie moge spać, bolą mnie łydki. Jestem przed wyjazdem zagraniczny w czwartek i nie wiem co robić, czy nie wrócić do dawnych leków. Aby się dostac do lekarza do środy nie mam szans. Prosze o radę. Małgorzata
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Proszę skonsultować się z lekarzem - na forum sportowym nie zajmujemy się leczeniem, interpretowaniem wyników badań ani diagnozowaniem dolegliwości.
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!