Zastanawiam sie ktora najlepsza na redukcje, jak to wyglada u Was? Im wiecej czytam to dochodze do wniosku, ze najwazniejsze to ilosc bialka i kcal na minus, reszta to freestyle. Poprawcie jaesli sie myle, a szykuje sie do wycinki totalnej :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Low Carb/High Carb
- Low carb, high carb, ketoza, a może coś innego? Wyniki badań krwi i nie tylko.
- Dieta low carb-high fat/carb night dobra dla kobiet?
- Dieta low-carb- ketosis-Targeted Keto Diet (TKD)- Poradzcie i ocencie
- nerwowy,egresywny pobudzony na low carb high fat diet
- Redukcja - dieta low carb, high fat do poprawy 98kg
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wszystko zależy dla kogo. Jeżeli jesteś początkującym i nie masz dużego doświadczenia w odżywianiu to dla ciebie najlepsza dieta będzie standardowa zbilansowana. Nie kombinuj z dziwnymi dietami tylko trzymaj się podstawowej.
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
zależy dla kogo, kto z jakiego pułapu startuje, osobiste preferencje itp
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Bylem na zbilansowanej poszlo 15kg ale w pewnym.momencie wszedl zastoj i nie moglem sie przelamac juz. Z racji ze trwalo to ok 6 miechow wrocilem na normalne zywienie, ale kalorii juz tak nie liczylem i przyszlo 5kg, teraz dalej dac zbilansowana? Low carb mnie swierzbi ale czytalem o braku energii i to mnie troche stopuje..
...
Napisał(a)
Najlepiej będzie jak wypełnisz ankietę działu, oraz wstawisz zdjęcia poglądowe sylwetki.
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
ja widzę, że najlepiej mi schodzi jak węgle jem w drugiej powOłowie dnia, a w pierwszej połowie same tłuszcze i białka ... wiadomo w odpowiedniej ilości. Dzięki temu, że nie jem węgli do obiad praktycznie to mam płaski brzuch ;) a na tym mi najbardziej zależało.
...
Napisał(a)
Nie ma czegoś takiego jak najlepsze rozwiązanie. Kwestia bardzo indywidualna. Każdy organizm jest inny.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!